Δυτική Ελλάδα: Είχε κορωνοϊό και κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει

26.11.2020 / 21:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Το τελευταίο διάστημα έχει εγερθεί μεγάλη συζήτηση αναφορικά με το ζήτημα των δειγματοληπτικών ελέγχων και δη περισσότερο με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έκδοση των αποτελεσμάτων των τεστ που διενεργούνται στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Το πρόβλημα φέρεται να προκαλείται από την έλλειψη αντιδραστηρίων και τον φόρτο εργασίας του Εργαστηρίου της Πάτρας.

Έντονες αντιδράσεις άλλωστε είχαν προκληθεί προ ημερών όταν με επτά ημέρες καθυστέρηση 30 άτομα και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ενημερώθηκαν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Πέραν της διασποράς που προκλήθηκε στο Ίδρυμα από την εξέλιξη αυτή, αρκετοί ήταν και οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι πολίτες που εξέφρασαν τα παράπονα και τις απορίες τους για την κατάσταση αυτή.

Χαρακτηριστικά, ένας από τους 30 που βρέθηκαν θετικοί επικοινώνησε με το agrinionews.gr αναφέροντας ότι η κατάσταση μπορεί να προξενήσει πολύ μεγάλη διασπορά. Στηλιτεύοντας την ανευθυνότητα των όποιων αρμοδίων υπογραμμίζει ότι πέραν της καθυστέρησης που οφείλεται στα εργαστήρια της Πάτρας, καθυστέρησε να ενημερωθεί από το Νοσοκομείο ότι είναι και το δικό του δείγμα ανάμεσα στα θετικά.

Τα κρούσματα ανακοινώθηκαν απόγευμα Σαββάτου 21/11 και ο ίδιος μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες κατόρθωσε να επικοινωνήσει με το Νοσοκομείο σχεδόν 24 ώρες μετά για να του επιβεβαιωθεί αυτό που φοβόταν.

Σημειώνει πως ουδείς μπήκε στον κόπο να του τηλεφωνήσει, είτε από ΕΟΔΥ είτε από Νοσοκομείου, και να του αναφέρει ότι ήταν θετικός.  Έχοντας συμπτώματα σχεδόν μία εβδομάδα πριν, μερίμνησε να απομονωθεί έγκαιρα. Σε μία άλλη περίπτωση, ωστόσο, απορεί, το τι μπορεί να συμβεί…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα