Δυτική Ελλάδα: Δύσκολη νύχτα στο Καινούργιο (φωτό και βίντεο)

16.10.2021 / 9:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ma 19

Πολύ δύσκολη νύχτα πέρασε το Καινούργιο καθότι από την υπερχείλιση των ρεμάτων, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης υπήρξαν μεγάλα προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν σπίτια, καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αποθήκες και υπόγεια.

Από τις βραδινές ώρες στο σημείο έχουν σπεύσει μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας, με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, Θανάση Μαυρομμάτη, καθώς και με την αρωγή Πυροσβεστικής και Αστυνομίας για τη διαχείριση της κατάστασης. Το Λιγόρεμα «φούσκωσε» για μία ακόμη φορά προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.

Παρών ο αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο agrinionews.gr τόνισε ότι «σε όλο το εύρος του Δήμου έχουν αναφερθεί μικροπροβλήματα και καταπτώσεις. Είμαστε επί ποδός από τη νύχτα, ωστόσο η περιοχή του Καινουρίου αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο ζήτημα, έχουν πλημμυρίσει σπίτια από την υπερχείλιση των ρεμάτων. Δέχθηκε το μεγαλύτερο όγκο νερού η περιοχή. Προβλήματα υπάρχουν επίσης στο Κάτω Κεράσοβο και την Νερομάνα».

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το kainourgiopress υπήρξε επιχείρηση διάσωσης οικογένειας από τον ΕΠΣ Παραβόλας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου τα ξημερώματα για την απομάκρυνση τους από την οικία τους, η οποία πλημμύρισε.
Φωτογραφίες του kainourgiopress:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα