Δυτική Ελλάδα: Αίτημα ακύρωσης της προδικασίας από τον 49χρονο ιερέα – Δεν απολογήθηκε

28.06.2021 / 19:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tsa 21

Δεν απολογήθηκε σήμερα ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, που βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης δυο ανήλικων κοριτσιών στα χρόνια της παιδικής τους αθωότητας, καθώς ο δικηγόρος του Δημήτρης Νικάκης κατέθεσε αίτημα ακύρωσης της προδικασίας για συγκεκριμένους λόγους.

Όπως αναφέρει στο prothothema.gr ο δικηγόρος του 49χρονου ιερέα αν ακυρωθεί η προδικασία τότε ο ιερέας θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να απολογηθεί:

«Δεν απολογήθηκε σήμερα ο 49χρονος ιερέας και εντολέας μου. Θα αποφανθεί το συμβούλιο επί της ακυρώσεως της προδικασίας και βλέπουμε. Αν ακυρωθεί η προδικασία ο ιερέας δεν θα απολογηθεί θα αφεθεί ελεύθερος. Αν δεν ακυρωθεί τότε θα απολογηθεί αύριο το πρωί» αναφέρει και προσθέτει:

«Φιλοδοξώ πως θα γίνει δεκτή η αίτηση διότι δεν υπάρχει αυτόφωρο αδίκημα. Μιλάμε για κατασκευασμένη δικογραφία καθ ολοκληρίαν ως προς την ουσία της, αλλά και ως προς την διαδικασία του αυτοφώρου. Δεν υπάρχει πορνογραφικό υλικό αυτό είναι μια εφεύρεση των προανακριτικών αρχών, με τις οποίες έχουμε συνέχεια. Οι κύριοι ή αγνοούν τις λέει η διάταξη περί κατοχής παιδικής πορνογραφίας ή βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και εξυπηρετούν σκοπιμότητες».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα