Δυτική Αχαΐα: Με τον Λιάκο ο Παναγιώτης Καλαμίδας

23.08.2023 / 21:25
fa 58

Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι

Αισθάνομαι πολύ  υπερήφανος που ηγούμαι αυτού του Συνδυασμού, ο οποίος συγκεντρώνει τόσο σημαντικούς- ες και ξεχωριστούς -ες υποψηφίους – ψήφιες, ανθρώπους εγνωσμένης αξίας, που καταθέτουν την αγάπη τους για τον Δήμο μας!

Η ευθύνη που μου αναλογεί, από τη δική τους εμπιστοσύνη, είναι πραγματικά μεγάλη και υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος, ώστε να εκπληρώσω τις προσδοκίες τους, ως ο επόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας!

Είμαι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσω έναν ακόμα εκλεκτό συμπολίτη μας, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Ωλενίας:

Είναι ο κ. Παναγιώτης Καλαμίδας, συνταξιούχος αυτοκινητιστής, κάτοικος Αγίου Νικολάου Κράλη και πατέρας δύο παιδιών.

Ένας ενεργός πολίτης, ένας πετυχημένος οικογενειάρχης, ένας τίμιος βιοπαλαιστής, που μπαίνει και αυτός στον αγώνα, για την αλλαγή εποχής στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας!

Με τον Παναγιώτη Καλαμίδα, μας ενώνουν πολλά: Η αγάπη μας για τη Δυτική Αχαία, η αφοσίωσή μας στην προκοπή του τόπου μας, η αποφασιστικότητά μας να δώσουμε οριστικό τέλος, στην απραξία και την υποβάθμιση του Δήμου μας!

Η πολύπαθη Ωλενία, που τα τέσσερα τελευταία χρόνια είναι εγκαταλελειμμένη και απαξιωμένη από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, δικαιούται να λάβει την προσοχή, την αξία και την φροντίδα που της αξίζει από τον Δήμο και τις υπηρεσίες του!

Εμείς, έχουμε το σχέδιο, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε τους ανθρώπους που πονάνε τον τόπο τους, για να προσφέρουμε και στην Ωλενία, όπως σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Δυτικής Αχαΐας, το μέλλον που τους αξίζει!   

 Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!

Με εκτίμηση Φίλιππος Λιάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα