Δυτ. Αχαΐα: Η Ελένη Ανδριοπούλου με τον Φ. Λιάκο

23.08.2023 / 11:07
368233340_1475787019925766_2294789292786086126_n

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Φ. Λιάκου για τη νέα του υποψήφια:

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι
Με πολύ μεγάλη χαρά, σας παρουσιάζω μία ακόμα δυναμική αξιότιμη κυρία, που θέτει υποψηφιότητα με τη «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα»: Είναι η Ελένη Ανδριοπούλου του Αθανασίου, γεννημένη το 1981, σύζυγος του γνωστού συμπολίτη Ανδρέα Ντεντόπουλου και μητέρα τριών παιδιών, που διαμένει στη Λακκόπετρα. Κατεβαίνει στο τοπικό, με το ψηφοδέλτιο νίκης του Συνδυασμού μας και καταθέτει τα απόσταγμα των δυνάμεών της για τη μεγάλη, επερχόμενη νίκη!
Θέλω δημόσια, από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω την κυρία Ανδριοπούλου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου!
Και ταυτόχρονα, να ευχαριστήσω όλους εσάς, για την τεράστια απήχηση και δυναμική, που έχει πλέον λάβει η Παράταξή μας!
Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, η προσέλευση του λαού της Δυτικής Αχαΐας στο εκλογικό μας κέντρο, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη!
Σε σημείο, που νιώθω πραγματικά μεγάλη συγκίνηση, αλλά και ευθύνη, για την επόμενη ημέρα των εκλογών! Τότε, που θα αναλάβουμε τις τύχες του Δήμου μας!
Πολίτες κάθε ηλικίας, από όλες τις Δημοτικές ενότητες, προσέρχονται στο εκλογικό μας κέντρο, είτε για να καταθέσουν υποψηφιότητα ως Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι, είτε για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Συνδυασμό μας!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!
Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!
Με εκτίμηση Φίλιππος Λιάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα