Δωρεάν τρόφιμα από την Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ» – Κάλεσμα για αλληλεγγύη

29.11.2021 / 13:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
OIP (8)

Η ομάδα κοινωνικής δικτύωσης ΔΙΟΔΟΣΣΣ της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», στο πλαίσιο του έργου πρόληψης  για ποιότητα ζωής στη γειτονιά της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» και ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων, διοργανώνει μια δράση πρόληψης, αλληλεγγύης, νοιαξίματος και ενίσχυσης της συλλογικότητας της γειτονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα:

“Προκειμένου να ενισχυθεί το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των απόρων οικογενειών της περιοχής μας, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνουμε και φέτος συλλογή τροφίμων και  απευθύνουμε κάλεσμα στους κατοίκους και τους ευαισθητοποιημένους φορείς της γειτονιάς μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να  στηρίξουν και να συνδράμουν τη δράση αυτή.

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο Στέκι της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» (Σαρανταπόρου 20), τις Παρασκευές 3/12, 10/12 και 17/12/21  ώρα 6:00-8:00 το απόγευμα.

Με την πεποίθηση ότι, το νοιάξιμο, η φροντίδα και η συμμετοχή στον κοινωνικό παλμό και την ποιότητα ζωής της γειτονιάς είναι επιτακτική ανάγκη,  προσωπική και συλλογική ευθύνη όλων των μελών μιας κοινότητας, προσκαλούμε  τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν  σε αυτή τη δράση κοινωνικής δικτύωσης, αλληλεγγύης, μοιράσματος και αγάπης.

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία σε όλους!”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα