Δήμος Πατρέων: Συμμετείχε στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου ενάντια στην ακρίβεια – ΦΩΤΟ

26.02.2022 / 13:29
dimos poreia

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχαν σήμερα, Σάββατο 26 Φλεβάρη, στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στις 11:30 στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας).
Η κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο της κοινής πρωτοβουλίας των πέντε (5) Εργατικών Κέντρων της περιοχής μας (Πάτρας, Αγρινίου, Αμαλιάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς – Ιθάκης), με αιτήματα την άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, προστασία του εισοδήματος του λαού.

Δήμος Πατρέων: Συμμετείχε στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου ενάντια στην ακρίβεια – ΦΩΤΟ 4


Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του, τόνισε:
«Τίποτε δεν μας χαρίζεται, όλα θα τα πάρει ο εργαζόμενος λαός με τους αγώνες του. Γίνεται ένας πόλεμος κοινωνικός. Αυτοί που κατέχουν τον πλούτο τα θέλουν όλα. Οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν αυτά που δικαιούνται γιατί αυτοί τα δημιουργούν. Για τα ζητήματα της ακρίβειας, της δημόσιας υγείας, της ανεργίας, τους μισθούς, τη ζωή, για όλα αυτά είμαστε όλοι εδώ και θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να ανατραπεί αυτή η κατάσταση».

Δήμος Πατρέων: Συμμετείχε στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου ενάντια στην ακρίβεια – ΦΩΤΟ 5
Δήμος Πατρέων: Συμμετείχε στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου ενάντια στην ακρίβεια – ΦΩΤΟ 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα