Δήμος Ερυμάνθου: Ο Νίκος Βέρρας με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο

06.07.2023 / 9:37
347416643_10219172090013604_6845257888335698658_n

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Ερυμάνθου, Διαμαντή Κανελλόπουλου:

“Όταν κάποιος αποτελεί μέρος της Ιστορίας, οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψεις το πρόσωπό του και την προσωπικότητά του. Στο βιβλίο της ζωής του Νίκου Βέρρα από το Φαρραί είναι γραμμένη με ανεξίτηλο μελάνι η εισβολή της Κύπρου το 1974. Ήταν παρών, είδε, έζησε, πάλεψε, πολέμησε και όλες αυτές οι μνήμες σημάδεψαν την ψυχή και το μυαλό. Μνήμες που τον δυνάμωσαν ώστε να μην σταματά αλλά να συνεχίζει να παλεύει για το δίκιο και το σωστό.

Μάχιμος , δραστήριος, ενεργός και πάνω από όλα με πίστη πως δεν πρέπει να σταματά κάποιος, αλλά να προσπαθεί να αφήσει το αποτύπωμα της ψυχής του, από όπου περνά. Παρόλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τα τέσσερα παιδιά του, αλλά και τις επαγγελματικές, μιας και σαν επαγγελματίας οδηγός ταξίδευε σε όλη τη χώρα και στην Ευρώπη το βλέμμα του ήταν στο αύριο, χτίζοντας δυναμικά το σήμερα. Στον εργασιακό του χώρο υπήρξε μέλος πολλών σωματείων, καθώς επίσης συμμετείχε και στο Συνδικάτο Μεταφορών Οδηγών Τροφίμων. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η συμμετοχή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου και είχε εκλεγεί.

Με τον Νίκο, δώσαμε τα χέρια και συμφωνήσαμε να δώσουμε άλλη μια μάχη για να φτιάξουμε έναν Δήμο πιο φιλικό στους δημότες, με υποδομές και προοπτική και να αφήσουμε πίσω μας το χθες.
Νίκο,σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! Σου εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία!”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα