Δημήτρης Λιγνάδης: Οι φωτογραφίες από την Ιθάκη τον Αύγουστο του ’15 όταν κατηγορείται για βιασμό

25.02.2021 / 13:28
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
lignadis_alpha

Τρεις φωτογραφίες από τον Αύγουστο του 2015, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για βιασμό στην Επίδαυρο, έφερε στο φως η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.

Είναι τρεις φωτογραφίες στις οποίες ο Δημήτρης Λιγνάδης φαίνεται να βρίσκεται στην Ιθάκη μαζί με τον αδερφό του και την ανιψιά του και έμενε στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα και του Διονύση Παναγιώτακη, οι οποίοι μάλιστα θα καταθέσουν και ως μάρτυρες υπεράσπισής του.

Στην πρώτη από τις φωτογραφίες που έφερε στο φως το Tlive, στις 6 Αυγούστου 2015, ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανίζεται να χορεύει με την ανιψιά του σε πανηγύρι στην πλατεία του Σταυρού στην Ιθάκη.

Στη δεύτερη φωτογραφία, με ημερομηνία 11 Αυγούστου 2015, ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανίζεται στο λιμανάκι στις Φρίκες και πάλι σε ένα τοπικό πανηγύρι. Στην τρίτη φωτογραφία, όπου δεν υπάρχει ημερομηνία, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός εμφανίζεται με τον αδερφό του Γιάννη και την ανιψιά του στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται από έναν από τους δυο άνδρες που τον έχουν μηνύσει ότι τον βίασε, στις 8 Αυγούστου του 2015, σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο.

Τις μέρες που πέρασε στην Ιθάκη, όπως έχει υποστηρίξει ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, ο Δημήτρης Λιγνάδης φιλοξενούνταν στο σπίτι της φίλης του και πρώην υπουργού Πολιτισμού, Ελένης Κούρκουλα και του ιδιοκτήτη του Action 24, Διονύση Παναγιωτάκη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα