Δημητρακόπουλος: Πλαστά τα έγγραφα δωροδοκίας της Εύας Καϊλή

19.12.2022 / 17:53
DIMITRAKOPOULOS-768x535

Συνέντευξη Τύπου για το σκάνδαλο δωροδοκίας από το Κατάρ παραχώρησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο δικηγόρος της ελληνίδας Ευρωβουλευτού μίλησε σχετικά με το σκάνδαλο δωροδοκίας από το Κατάρ και -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι τα έγγραφα που δείχνουν δωροδοκία προς την ίδια και τους συγγενείς της είναι πλαστά.

«Τα έγγραφα που εμφανίζουν το κράτος του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ να δωροδοκούν την Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειάς της σε τραπεζικούς λογαριασμούς ονομαστικούς στον Παναμά είναι προδήλως και εμφανέστατα πλαστά» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Θα ζητήσουμε από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει ποιος είναι ο πλαστογράφος και ποιες οι σκοπιμότητές του» προσέθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Παράλληλα, κάλεσε τον πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση Προϊόντων που προέρχονται από Εγκληματική Δραστηριότητα να επιληφθεί άμεσα, ώστε να υπάρχουν δύο υπηρεσίες που θα πιστοποιήσουν την πλαστότητα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα