Διαζύγιο Μπέττυς Μαγγίρα με το Open

05.07.2023 / 15:37
betty_maggira

Φαίνεται ότι διακόπηκε η συνεργασία της Μπέττυς Μαγγίρα με το κανάλι του Open. Όπως έγινε γνωστό, η γνωστή παρουσιάστρια η οποία βρίσκεται στην πρωινή ζώνη, δεν συμφώνησε με τους ανθρώπους του καναλιού.

Εδώ και κάποιον καιρό γίνονταν αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, οι οποίες αφορούσαν τόσο στο θέμα των συνεργατών, όσο και στο θέμα της αύξησης του budget. Στόχος ήταν η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να επέστρεφε πιο δυναμικά στον ανταγωνιστικό κλάδο των πρωινών εκπομπών από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του «Πρωινού», στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες σχετικά με θέματα περιεχομένου και προσώπων.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, η επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος αν δεν αφήνεις τον παρουσιαστή να επιλέξει την ομάδα του ώστε να επέλθει το διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα