Διαψεύδει η 5η ΥΠΕ την ακύρωση των εμβολιασμών στο Βόλο

31.12.2020 / 18:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
embolio_vaccine_covid_ampe_w15-13545521

Διαψεύδει τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα για αναβολή του εμβολιασμού υγειονομικών στο νοσοκομείο του Βόλου, ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτης Σερέτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμοί του προσωπικού του νοσοκομείου του Βόλου θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα βάσει προγραμματισμού.

Δεν θα σταλούν την Κυριακή
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα e-thessalia.gr, o εμβολιασμός των υγειονομικών στο νοσοκομείο του Βόλου ήταν προγραμματισμένος για τη Δευτέρα ωστόσο αναβλήθηκε από την 5η ΥΠΕ χωρίς εξηγήσεις, καθώς δεν θα σταλθούν την Κυριακή τα εμβόλια, σύμφωνα με την ενημέρωση του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Παπαγεωργίου. Η απόφαση αφορά επίσης τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, όπου είχαν προγραμματιστεί εμβολιασμοί.

Μάλιστα η ιστοσελίδα κάνει λόγο για «χάος» με την οργάνωση του εμβολιασμού στη Στερεά Ελλάδα. Ενώ στο νοσοκομείο του Βόλου ήδη η Επιτροπή των υγειονομικών που είχε αναλάβει τους εμβολιασμούς ενημερώνει τηλεφωνικά γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την ακύρωση των εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα