Διαμαντής Κανελλόπουλος- Δήμος Ερυμάνθου: «Έμπειροι και καταξιωμένοι υποψήφιοι»

27.08.2023 / 13:00
ka 105

«Λίγες μέρες έμειναν από την κατάθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» του Διαμαντή Κανελλόπουλου και με αίσθημα ικανοποίησης διαπιστώνεται η κατάρτισή του σε ποσοτική και ποιοτική δυναμική. Υποψήφιοι καταξιωμένοι και έμπειροι, αλλά και μεγάλο ποσοστό νέων που διαθέτουν όρεξη και μεράκι για τον τόπο που αγαπούν», σημειώνεται σε ανακοίνωση και προστίθεται: «Η αποφασιστικότητα των υποψηφίων να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Ερυμάνθου και να φύγει από τις τωρινές συνθήκες που επικρατούν στην άσκηση της δημοτικής πολιτικής, στην πρωτοφανή υστέρηση ανάπτυξης και στις αγωνίες των συνδημοτών για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, ανεβάζουν τον πήχη πιο ψηλά και κάνουν το αίσθημα ευθύνης μεγαλύτερο».

Οι νέοι υποψήφιοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης:

Ο Γιάννης Αβράμης, από το Κομπηγάδι είναι ένας νέος άνθρωπος, αστυνομικός στο επάγγελμα που έχει μεγαλώσει στο χωριό του και έχει ζυμωθεί με την κοινωνική προσφορά χρόνια τώρα. Επί σειρά πολλών γενεών γαλουχήθηκε με την ενεργή συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με ορμή και ενθουσιασμό έρχεται να προσθέσει τη δική του δύναμη να εργαστεί με όρεξη και πάθος για το πρόγραμμά μας που έχει κέντρο τις ανάγκες κάθε δημότη.

Ο Βασίλης Τομαράς – Τσάμης, ζει και εργάζεται στο Σταυροδρόμι και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Η αγάπη για τον τόπο του και η πίστη πως χρειάζεται υπευθυνότητα και ετοιμότητα για την διαχείριση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου τον οδηγεί στη συνεργασία και τη συμπόρευση μαζί μας.

Ο Ηλίας Τόγιας, από τη Δροσιά είναι ένας νέος με φιλοδοξίες και όνειρα, ο οποίος ευελπιστεί ο Δήμος Ερύμανθου να αποτελέσει ένα γόνιμο πεδίο δημιουργικών δραστηριοτήτων θέτοντας στο επίκεντρο των αποφάσεών του τον πολίτη και τις ανάγκες του. Ο Ηλίας είναι ιδιωτικός υπάλληλος και συμμετέχει εκ νέου στα κοινά στο πλευρό της παράταξής μας δηλώνοντας παρών σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και αναδημιουργίας.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λαλιώτης από τη Χαλανδρίτσα. Ο Παναγιώτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ο οποίος έκανε και ο ίδιος δική του μεγάλη οικογένεια, δυναμικής 8 παιδιών. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για συμμετοχή στην παράταξή μας, καταθέτει με την υποψηφιότητά του, τις γνώσεις του, τις ικανότητές του και την εμπειρία του. Ζυμωμένος χρόνια τώρα με την τοπική αυτοδιοίκηση γνωρίζει τους τρόπους που θα μπορούσαμε να αναζωογονήσουμε τις τοπικές κοινότητες και τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών της ζωής των συνδημοτών μας.

Η Αθανασία Χριστοπούλου από το Κάλφα μολονότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου εργαζόταν ως βοηθός λογιστή, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στο Κάλφα απ’ όπου και κατάγεται. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών τα οποία γαλουχεί μαζί με τον σύζυγό της με γνήσιες αξίες και ιδανικά αισθανόμενη πως τα παιδιά μας αποτελούν τη συνέχεια και το κληροδότημά μας.

Ο Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος από τη Δροσιά, συνταξιούχος, ο οποίος κατανοώντας, πως όλοι μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν στο να γίνει ο Δήμος μας πιο ανθρώπινος, συμμετέχει ενεργά θέτοντας υποψηφιότητα. Το μεράκι του, η καλοπροαίρετη διάθεσή του, η έμπειρη ματιά του και η ανιδιοτέλειά του θα συντελέσουν στην πρόοδο του τόπου μας!

Ο Νίκος Χριστοδουλής από την Καλάνιστρα είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Συστρατεύεται μαζί μας για έναν Δήμο που θα προτάσσει τις ανάγκες των δημοτών του. Είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός, μιας και έχει συμμετάσχει πολλά χρόνια σε δημοτικές εκλογές. Μετατρέπουμε έτσι την αυτοδιοικητική εμπειρία του σε εργαλείο ανάπτυξης για τον τόπο.

Η Γεωργία Ζαχαροπούλου, από το Κάλφα αστυνομικός, παιδί πολύτεκνης οικογένειας η οποία κατανοεί τι σημαίνει συλλογικότητα, αλληλεγγύη, αγάπη για τον συνάνθρωπο και επιθυμεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος με υπευθυνότητα και σύνεση.

Η Ελένη Δαγρέ από το Ξηροχώρι Τριταίας, πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών, η οποία θεωρεί πως χρειάζεται προσωπικός αγώνας, κινητοποίηση και υπευθυνότητα για να μπορέσει ο Δήμος Ερύμανθου ν’ αξιοποιηθεί σωστά και να λειτουργήσει ως πεδίο ανάπτυξης των παραγωγικών του δυνάμεων.

Ο Νίκος Παπανδρικόπουλος από Σκιαδά, ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα ο οποίος διακρίνεται για την ενεργό συμμετοχή του στα κοινά καθώς είναι εκλεγμένος σύμβουλος στη κοινότητά του. Με αμεροληψία, πρωτοβουλία, συνέπεια και ανιδιοτέλεια θεωρεί πως ο τόπος μπορεί να κάνει βήματα προς τα εμπρός!

Ο εκλεγμένος πρόεδρος της κοινότητας Αλεποχωρίου, επί πολλά συναπτά έτη, Φώτης Κακαφώνης, συνταξιούχος αστυνομικός, του οποίου η ενεργός ενασχόληση και συμμετοχή στα κοινά δεν μπορεί παρά να αποτελέσει την πιο έμπρακτη και περίτρανη απόδειξη αγάπης και αμέριστου ενδιαφέροντος για τον τόπο του και την ευρύτερη περιοχή του Ερύμανθου.

Η Μαρία Ματαράγκα, μια δραστήρια γυναίκα η οποία συμμετέχει ενεργά στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό της παράταξής μας. Η Μαρία είναι συνταξιούχος αγρότισσα που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που συναντά ο πρωτογενής τομέας της γεωργίας και επιθυμεί να συμβάλλει στην επίλυσή τους. Γυναίκα με ήθος, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα παρατάσσεται στον αγώνα ενάντια στην αδιαφορία και τη στασιμότητα αποτρέποντας λανθασμένες επιλογές και συμπεριφορές.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νεολόγος*

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα