ΔΕΕΠ Αχαΐας: Η Ν.Δ. αποχαιρετά τον Γεώργιο Μήλα

23.02.2023 / 21:06
ka 22

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρει τα εξής:   «Με την αναγγελία της απώλειας του Γεωργίου Μήλα , ενός εκ των παλαιοτέρων μελών της Οργάνωσής μας, διακεκριμένου στελέχους της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Επαγγελματιοβιοτεχνών και της συνοικιακής Επιτροπής Βλατερού  από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Με αισθήματα θλίψης η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Γεώργιο Μήλα. Συνέδεσε το όνομά του με το συνδικαλιστικό κίνημα των επαγγελματιοβιοτεχνών, υπήρξε από τα αρχαιότερα μέλη της Οργάνωσής μας στην  Αχαΐα και σημαντικό στέλεχος στο Βλατερό.

Με την σύζυγό του Ελευθερία δημιούργησαν μια λαμπρή οικογένεια και τα παιδιά τους Παρασκευάς, Νίκος και Δημήτρης, προβεβλημένα στελέχη της παράταξης, δίνουν από τα παιδικά τους χρόνια τη μάχη για τα ιδανικά και τις αξίες μας από την πρώτη γραμμή.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος, την εντιμότητα, την έγνοια του για τον συνάνθρωπο και την προσφορά του στη παράταξη καθώς και στην τοπική εκκλησία την οποία διακόνησε ανιδιοτελώς επί δεκαετίες μέσα από την ενορία του Αγίου Νικολάου Πατρών.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα  μέλη και οι τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στα παιδιά του και τους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα