Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης στην Πάτρα

27.02.2024 / 8:27
DSCF1206bbb

Με διάθεση συγκροτήματος επί σκηνής και επικοινωνίας, με όχημα τα τραγούδια, συναντιούνται και φέτος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης.Μετά τις περσινές,  πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους, έρχονται και φέτος το καλοκαίρι για να παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με τα τραγούδια γυμνά αλλά και γυμνασμένα, όπως τη στιγμή που έρχονται στο φως.Οι 2 τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης να παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα.

Μέσα από ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, αυτοσχεδιασμούς και αδιάκοπη επαφή με τους ακροατές, χτίζουν ένα πρόγραμμα που έχει στιγμές συγκινητικές, εξωστρεφείς, προσωπικές και ομαδικές.

Όλα δένουν με μια φυσικότητα που δεν χρειάζεται εξηγήσεις. Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των
Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Το “2” είναι μια μουσική παράσταση για 2 μουσικούς που ενώνονται με βαθιά εκτίμηση και χημεία αλλά και μια παράσταση – παιχνίδι για τους αιώνιους 2 : μουσικούς και κοινό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Θέατρο Πάνθεον

Δημ. Γούναρη 34, Πάτρα τηλ 2610 325778

Παρασκευή 29 Μαρτίου –  Έναρξη: 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Α ΖΩΝΗ: 18 €

Β ΖΩΝΗ: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

Εστιατόριο ” Τ’ αστέρια” Μέντορος 1 τηλ: 2610 434349

Βιβλιοπωλείο ” Η γωνιά του βιβλίου” Αγίου Νικολάου 32, τηλ: 2610 223688

Ταμείο Θεάτρου Πάνθεον: τηλ 2610 325778

Ηλεκτρονικά: more.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα