Χρήστος Γούτος: Ο κ. Καλογερόπουλος επιβαρύνει τον Δήμο με μεγάλα κόστη για τα σκουπίδια, απόρροια της εναλλακτικής λύσης που έλεγε ότι είχε, αλλά δεν έχει!

16.11.2020 / 8:51
xristos_goutos

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Αιγιάλεια Αύριο”: Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος κ. Καλογεροπουλος, επιχείρησε να εμφανιστεί ως “σωτήρας” του Δήμου για το θέμα των σκουπιδιών.
Επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια, “βάπτισε” ως λύση την μεταφορά των απορριμμάτων εκτός Αχαΐας, με κόστος χιλιάδων ευρώ για τους δημότεςΕνώ ακόμα περιμένουμε το σχέδιό του για τα σκουπίδια, το οποίο τόσο διαφήμισε  από τα προεκλογικά μπαλκόνια και «πυρπόλησε» την Αιγιαλεια ακόμα  και με ραδιοφωνικά σποτ, καθώς και ότι «μόνο αυτός είναι ικανός και έμπειρος για τα προβλήματα της περιοχής», έρχεται μετά από ενάμιση χρόνο διοίκησης στον Δήμο, με θράσος, να μάς πει ότι έχει  μόνο καλή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς του Κράτους.     

Με χρήματα του λαού, προβάλλει την προσωρινή διευθέτηση του προβλήματος, παρότι όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτή έγινε από την Κυβέρνηση της ΝΔ στην οποία ο κ. Καλογερόπουλος καλά θα κάνει “ν’ ανάβει κερί” που τον βοήθησε και του παρείχε διέξοδο μέχρι σήμερα, ώστε  να μην επιτρέψει να μείνουν ξανά τα σκουπίδια στους δρόμους.
Είναι τουλάχιστον αστείο, ο κ.Καλογερόπουλος να “αυτολιβανίζεται” ότι με “τις δικές του δημόσιες σχέσεις” έχει καταφέρει να βρει χώρους μεταφοράς των απορριμμάτων (σκορπώντας χρήμα), μόνο και μόνο, για να μην φανεί η προσωπική του πολιτική γύμνια, αλλά και για να δικαιολογήσει την μεγάλη αύξηση των δημοτικών τελών. 
Ο κ.Καλογερόπουλος, αποδείχθηκε όμως ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το κόστος των απορριμμάτων, γιατί όπου και να τα πηγαίνει, αυτό το υπολογίζει ακριβά  ακόμα, σαν να τα μεταφέρει  στην Κοζάνη, σκόπιμα για να κρατάει ψηλά τα δημοτικά τέλη.
Ευτυχώς,  δεν κατάφερε να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο τη διατήρηση των αυξημένων τελών, αφού η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης πρότεινε μείωση και αυτή ψηφίστηκε. Τώρα, η μόνη του ελπίδα για να συνεχίσει την πολιτική των αυξήσεων στα πάντα, είναι με τις «καλές του σχέσεις» να ελπίζει  πως θα μπλοκάρει αυτή την απόφαση, σε ανώτερο διοικητικό επίπεδο.   

Τον καλούμε να αλλάξει ρότα και τακτική, να αποδεχθεί την αρχή της πλειοψηφίας και να παρουσιάσει στην κοινωνία, σχέδιο επίλυσης του μεγάλου προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ως Δημοτική Παράταξη:- Ερωτούμε τον κ. Καλογερόπουλο. Πότε έλεγε αλήθεια για την χρήση της “Παπανικολού”; Προεκλογικά που υποσχόταν ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί για σκουπίδια ή τώρα που ξεσκεπάζεται με την πρότασή του ή χρήση του χώρου; 
Η ανοχή και τα ψέματα τελείωσαν για τον κ. Καλογερόπουλο. 
Οι δημότες της Αιγιάλειας ψήφισαν Δήμαρχο για να τους λύσει το πρόβλημα με τα σκουπίδια και όχι…Ταξιδιωτικό Πράκτορα που θα πηγαίνει ταξίδια τα σκουπίδια ανά την  Ελλάδα. 
Οι δημότες θα τον στείλουν σε μόνιμες διακοπές! 
Αλλά μέχρι το 2023 ο κ. Καλογερόπουλος θα έχει επιβαρύνει τον Δήμο Αιγιαλείας με μεγάλα κόστη για τα σκουπίδια, απόρροια της εναλλακτικής λύσης, που έλεγε ότι είχε, αλλά αποδεικνύεται ότι δυστυχώς δεν έχει!    

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα