Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Όταν μου αρέσει κάποιος γίνομαι μπούφος, ντρέπομαι

12.01.2022 / 23:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 27

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με την Κρήτη και για την ιστορία της σειράς «Σασμός», που θυμίζει την απαγορευμένη αγάπη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει ο Σασμός ενώ ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για το προσωπικά της.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι σε μια πολύ ωραία κατάσταση. Ωραίο είναι αυτό. Με τον που’ σαι Θανάση ε;

Για να μην λες ότι δεν τα ξέρω. Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε με φανερή αμηχανία: «Καλή είναι. Ναι εντάξει. Όλα τα ξέρεις και με τρομάζεις. Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες».

Στη συνέχεια, η Χριστίνα αναφέρθηκε στο video «Μη με αφήσεις ποτέ», στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο και έγινε viral.

Πώς αντιμετώπισε τις σοκαριστικές σκηνές βίας και ποιες περιπτώσεις γυναικών, που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από συντρόφους τους, γνωρίζει;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα