Χιονοδρομία: ΣτοΊντρε της Σουηδίας το πρωτάθλημα IBU Cup

01.12.2021 / 16:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
eoxa.dt.18.diathlo

Δίαθλο – IBU Cup 1: Από τον Απόστολο Αγγέλη  η καλύτερη εμφάνιση στο Ίντρε της Σουηδίας, για τους Έλληνες πρωταθλητές ξεκίνησε μια εξαιρετικά σημαντική σεζόν.

“Την πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα IBU Cup του διάθλου πραγματοποίησαν οι έλληνες διαθλητές Απόστολος Αγγέλης, Νικόλαος Τσουρέκας, Αλέξανδρος Βάνιας και Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου.

Στην πρώτη σειρά των αγώνων που διεξήχθησαν στο Ίντρε της Σουηδίας, ο Απόστολος Αγγέλης είχε την καλύτερη παρουσία από την ελληνική ομάδα που συνολικά είχε μια μέτρια πρεμιέρα. Ο Μετσοβίτης αθλητής στο αγώνισμα των 10 χλμ. κατετάγη 103ος με 3 άστοχες βολές και χρόνο 28:51.8, ανάμεσα στους 135 αθλητές που έλαβαν μέρος.

Για τους κορυφαίους Έλληνες διαθλητές ξεκίνησε μια εξαιρετικά κρίσιμη αγωνιστική σεζόν. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους για ένα περίπου 15νθήμερο στο Ίντρε της Σουηδίας η Εθνική ομάδα ξεκίνησε τους αγώνες της, με μεγάλους στόχους τις προκρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών του 2023 και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022.

Να υπενθυμίσουμε ότι επιδόσεις των αθλητών μας το διάστημα από 24 Νοεμβρίου 2021 έως 16 Ιανουάριου 2022 θα καθορίσουν την συμμετοχή ενός έλληνα αθλητή στην μεγαλύτερη χειμερινή διοργάνωση, τους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα