Χατζηγιάννης για Μακρυπούλια – “Υπήρχε η επιθυμία για να κάνουμε παιδί”

17.04.2024 / 20:13
xatzigiannis_makripoulia_copy_1

Στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time” και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με αφορμή το νέο του τραγούδι “Από το 1 ως το 100”.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πορεία του στο τραγούδι, στην εμπειρία του στο “Σπίτι με το Mega” με την Ρούλα Κορομηλά, αλλά και στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσα είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
«Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα. Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει μια αλληλεκτίμηση και ένας αλληλοσεβασμός», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Για την πρόσφατη δήλωσή του στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκαθάρισε: «Φανταστείτε ότι αυτό το λέω τώρα, εκείνη την εποχή δεν το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δεν θα ζούσε με τους γονείς του».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Ναι, στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα, θα ήθελα ένα παιδί».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα