Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Αιγιάλειας – «Βολές» Καλογερόπουλου για “στείρα αντιπολίτευση”

26.04.2021 / 22:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 26

Με αφορμή τις αρνητικές ψήφους των μελών της αντιπολίτευσης στο Συμβούλιο Κοινότητας Αιγίου, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Μ.Δευτέρα με θέμα τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Μητροπόλεως και στην παραλιακή οδό της Αλυκής για τους θερινούς μήνες, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Έχουμε εγκαίρως επισημάνει στους δημότες την στείρα «ενιαία» στάση που ασκούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στα θεσμικά όργανα του Δήμου. Είναι ξεκάθαρο πως μοναδικός τους στόχος είναι τελικά να παραμείνει ο Δήμος Αιγιαλείας βαλτωμένος και να αποτύχει το έργο της δημοτικής αρχής, έτσι, για το «γινάτι». Το ίδιο συνέβη και σήμερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δύο από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης του Αιγίου και για τις οποίες υπάρχουν αιτήματα συμπολιτών καταστηματαρχών αλλά και σχετικές εισηγήσεις από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, καταρτισμένες από επιστήμονες, γνώστες του αντικειμένου.

Με πρόσχημα την μη έγκαιρη ενημέρωσή τους (!), οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης «με ένα στόμα, μια φωνή» καταψήφισαν τις προτάσεις, οι οποίες μάλιστα ενσαρκώνουν αιτήματα δεκαετιών ειδικά για την πλέον πολυσύχναστη παραλία της περιοχής. Φαίνεται πως δεν μπορούν να αποτινάξουν τη «μανία» τους να μην προχωρήσει τίποτα στην πόλη, ακόμα και σε ζητήματα που βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη την κοινή γνώμη.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας, με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής των κατοίκων, χωρίς ματαιοδοξίες και μωροφιλοδοξίες. Όσο κι αν μας πολεμά το «κοινό μέτωπο» των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που συνεργάζονται ολοφάνερα για την παρεμπόδιση κάθε κίνησης προόδου, ώστε να επινοούν ακολούθως λόγους που διαιωνίζουν τη γκρίνια και τη μιζέρια που τους χαρακτηρίζει, προχωράμε μπροστά για να φέρουμε πνοή ανάπτυξης στον τόπο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα