Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και Πολάκη – Η φωτογραφία που άναψε «φωτιές»

23.03.2021 / 22:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
νο 20

Όλα ξεκίνησαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέτει στη Βουλή μια φωτογραφία, την οποία μάλιστα ανέβασε και στο Τwitter. Σε αυτήν, φαινόταν ο Αλέξης Τσίπρας μπροστά από ένα πανό, που γράφει “Το Ελληνικό δεν πωλείται”. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε στη δημοσίευσή του: “Αυτός ο άνθρωπος με κατηγόρησε πριν λίγο για την επένδυση στο Ελληνικό”:

Η φωτογραφία προκάλεσε ένταση στη Βουλή, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση να παρεμβαίνει στην Ολομέλεια, λέγοντας ότι δεν είναι πραγματική.  Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε, λέγοντας πως δεν γνωρίζει αν η φωτογραφία είναι fake. Αλλά:

«Καταθέτω αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ που αναγράφει το ‘’Ελληνικό δεν πωλείται’’». Αναφέρθηκε επίσης σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και σε μια παλαιότερη συνέντευξή του, που ήταν στο ίδιο μήκος κύματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης λειτούργησε ως “χυδαίο τρολ” του διαδικτύου και ότι το πρόβλημα το έχει η ΝΔ της οποίας είναι υπουργός.

Άγρια κόντρα με Πολάκη με φόντο το Ελληνικό

“Γέλασε ο μωρός από τα Σφακιά της Κρήτης” είπε ο Α. Γεωργιάδης, στην αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στην αναφορά για απεμπλοκή του έργου εντός 7 ημερών.

Ζητώντας τον λόγο επί προσωπικού, ο κ. Πολάκης μίλησε για “ακροδεξιό από την Αθήνα” και για “ψεύτη με παράσημο” καθώς ο υπουργός – όπως είπε – είχε υπογράψει για κατεδάφιση 5 κτισμάτων και όχι για 900. Ο προεδρεύων Γ. Λαμπρούλης κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να ανακαλέσει την “ατυχή έκφραση” με τον υπουργό να λέει ότι εκπλήσσεται εάν ο κ. Πολάκης αναγνώρισε στην έκφραση τον εαυτό του.

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε επίσης στον κ. Πολάκη για το θέμα των κατεδαφίσεων ότι δεν υπήρχε μία αλλά δύο αποφάσεις, η πρώτη για τα πέντε κτίσματα και η δεύτερη για σειρά οικοδομικών τετραγώνων και ότι η αυτοψία του κ. Πολάκη στο χώρο είχε γίνει αφού είχε λήξει ο χώρος εργασιών (των κατεδαφίσεων).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα