“Χαμένα λόγια…για τον τελευταίο προϋπολογισμό του απερχόμενου δημάρχου”

03.05.2023 / 12:02
ka 21

Από την Δημοτική παράταξη “Αιγιάλεια Αύριο” του Χρήστου Γούτου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση «Ο δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος, στο τραγικό αδιέξοδο στο οποίο ο ίδιος έφερε τον Δήμο με τις πολιτικές του “αλχημείες” στον Προϋπολογισμό του 2023, μη έχοντας άλλα επιχειρήματα να πείσει, τόσο εμάς όσο και την κοινωνία, άρχισε τις απειλές εναντίον της αντιπολίτευσης!

“Λυπάται…που θα προσφύγει, εναντίον μας, σε κάθε αρμόδια αρχή”, επειδή δεν συντάσσουμε δικό μας  Προϋπολογισμό! Είναι ο τελευταίος Προϋπολογισμός…που δεν θα κάνει αυτός και η δημοτική του αρχή.

Στην αποδρομή του, από τη θέση του δημάρχου, δεν είναι ότι δεν έμαθε ποτέ καλά τα οικονομικά του Δήμου, αλλά δεν έμαθε ούτε τις “απαγορευμένες” λέξεις. Η λέξη «προσφυγή» έχει στοιχειώσει επί θητείας του, πληρώνοντας ακριβά τις άστοχες ενέργειές του, σε πολλά θέματα.

Αλλά πάντα έφταιγε η αντιπολίτευση! Επειδή, τα λόγια μας προς αυτόν είναι…”χαμένα λόγια”,  μια μόνο συμβουλή έχουμε να δώσουμε στον απερχόμενο δήμαρχο. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα