Μπουρδούμης: Έκραξε τον Πετρούνια αλλά του αναγνώρισε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη

21.10.2021 / 23:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ma 32

T ον θυμό του για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα MeToo οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων εξέφρασε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram με μια σειρά instastories. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός έγραψε «Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μετά και την τηλεοπτική συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια στην οποία ζήτησε μια τεράστια συγγνώμη για τις δηλώσεις του τονίζοντας πως «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος», προχώρησε σε νέα ανάρτηση χαιρετίζοντας το θάρρος του Ολυμπιονίκη.

Τα instastories του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

«Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου. Μην γίνεις Λευτέρης Πετρούνιας» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε ένα instastory μόλις άκουσε τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη για το ελληνικό MeToo εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση του.

«Φαντάζομαι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν γνώριζε ότι η ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα από τα 250 θύματα του Λάρι Νάσαρ. Μάλλον είχε παράπονο που δεν πέτυχε ως αθλήτρια» έγραψε στην συνέχεια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«(Εάν, εάν, εάν…) Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα, χωρίς να σκοτώνει τίποτα» τόνισε στην συνέχεια ο ηθοποιός. «Λευτέρη Πετρούνια λυπάμαι πολύ. Είστε ο πιο αδύναμος κρίκος» υπογράμμισε στην συνέχεια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Λευτέρη Πετρούνια είσαι ένας τιτάνας του αθλητισμού! Βρες τη δύναμη που ξέρω ότι κρύβεις μέσα σου για να πεις στον κόσμο που σε στηρίζει τόσα χρόνια την αλήθεια. Την αλήθεια σου!» παρότρυνε στην συνέχεια ο ηθοποιός τον Ολυμπιονίκη.

Μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια στην οποία ζήτησε συγγνώμη από όλους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης προχώρησε σε νέα ανάρτηση τονίζοντας πως ο Ολυμπιονίκης πήρε το πιο σπουδαίο του μετάλλιο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα