Υπόθεση Μπερδέση – “Ήμουν με φάρμακα” λέει η σύντροφος του με δάκρυα στα μάτια

06.09.2021 / 18:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 10


Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ Καρυπίδου, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της, μετά τη δολοφονία του πυγμάχου στη Βάρη. Η σχέση τους, τα τελευταία λόγια που της είπε το μοιραίο πρωινό, και η ζωή μετά το χαμό του αγαπημένου της, είναι μερικές απο τις πτυχές για τις οποίες μίλησε στο tlive στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Όπως εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε αποφασίσει ότι ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ο άντρας της ζωής της.

Τι συνέβη λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί άγρια; «Μου είπε να πηγαίναμε μαζί για τρέξιμο. Να πάω μαζί του, κάτι το οποίο δεν συνήθιζε να κάνει σαν αθλητής. Εγώ ήμουν στον ίδιο χώρο, αλλά άλλες ώρες. “Τι έπαθες ξαφνικά και θες να πάμε μαζί για τρέξιμο;”, τον ρώτησα και μου είπε ότι θα μου έκανε καλό. “Πάμε κατά τις 7 για κάνα μισάωρο” μου είπε και συμφωνήσαμε να πάμε μαζί.

Ξυπνήσαμε το επόμενο πρωί, δύο ώρες νωρίτερα. Κάτσαμε στον καναπέ, τα είπαμε και μου είπε ότι έχουμε περιθώριο ακόμα να κοιμηθούμε. Δεν με ξύπνησε ποτέ για να πάμε…

Ήξερε ότι λατρεύω τον ύπνο» είπε η Ελισάβετ Καρυπίδου και πρόσθεσε πώς έμαθε την άγρια δολοφονία: «Ξύπνησα κατά τις 9, τον πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Με πήρε μία φίλη μου και μου είπε ότι άκουσε ένα συμβάν με έναν πυγμάχο. Της έκλεισα το τηλέφωνο γιατί δούλευα. Πήρα στα επόμενα πέντε λεπτά τον προπονητή του και μου το είπε…».

Οι πρώτες ημέρες χωρίς τον Τάσο Μπερδέση ήταν πολύ δύσκολες για την Ελισάβετ. «Τις πρώτες 20 ημέρες δε θυμόμουν τίποτα. Ήμουν με φάρμακα και ιατρική παρακολούθηση. Μετά το 10ήμερο έφυγα στο εξωτερικό.

 Ήρθε η φίλη μου, με πήρε για να αλλάξω παραστάσεις. Δε μπορώ να σου περιγράψω ακριβώς… Εύχομαι σε κανέναν να μην το περάσει αυτό. Είναι ό,τι χειρότερο αυτό. Είναι νωπό μέχρι στιγμής…».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα