Άρχισε η λειτουργία των μονάδων Covid-19 στο Γ.Ν Πύργου – Πρώτος ασθενής πυργιώτης 75χρονος

17.11.2020 / 8:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nosokomeio_pirgou

Σε λειτουργία είναι από χθες οι εφτά κλίνες ΜΕΘ covid-19 καθώς και οι 18 κλίνες νοσηλείας για covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.
Μάλιστα ήδη στην μονάδα νοσηλείας για covid-19 νοσηλεύεται ο πρώτος ασθενής, ένας 75χρονος άνδρας από τον Πύργο, ενώ όλοι οι ασθενείς οι οποίοι θα νοσούν, θα νοσηλεύονται στις δύο αυτές μονάδες του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι με ενέργειες του διοικητή του νοσοκομείου Ηλείας κου Χριστοπούλου έχουν στελεχωθεί με το κατάλληλο προσωπικό οι δυο αυτές μονάδες έτσι ώστε οι ασθενείς που θα φιλοξενούνται σε αυτές, να έχουν την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δηλαδή τη νοσηλεία του πρώτου ασθενή στην μονάδα covid-19, φαίνεται η αναγκαιότητα που υπήρχε για την λειτουργία μονάδας νοσηλείας covid-19 στον Πύργο, αφού βρισκόμαστε πλέον στην έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και θα πρέπει τα περιστατικά τα οποία διαγιγνώσκονται με τον ιό, να φιλοξενηθούν τοπικά και να μην χρειάζεται να μεταφέρονται στην Πάτρα ή σε άλλα νοσοκομεία στην Ελλάδα.

Παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν η διοίκηση και το προσωπικό του γενικού νοσοκομείου Πύργου, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσουν και τα κρούσματα covid-19, αλλά και φυσικά όλα τα ιατρικά περιστατικά τα οποία μπορεί να προσέλθουν σε αυτό.

patrisnews.gr

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα