Απόστολος Γκλέτσος: “Δεν έχω κλάψει για γυναίκες, αλλά για άντρες”

21.02.2024 / 9:10
gkletsos_copy_2

Καλεσμένος στο πλατό του “Night Out” βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (20/2) ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα στον Θεoχάρη Ιωαννίδη, ενώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω ένα άγνωστο προξενιό που του έγινε στο παρελθόν με την κόρη ενός μεγαλοτσιφλικά.

“Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του, απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς από την περιοχή και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε τεκνοποιήσει και είχε χωρίσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι.

Διαβάστε επίσης: Aπόστολος Γκλέτσoς: Η σπάνια αναφορά στην κόρη του! “Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες… Αισθάνομαι αγράμματος”

Γυρίζει πίσω και μου λέει: ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο. Ακόμη δεν μου έχει πει για ποια πρόκειται. Του λέω: δεν θέλω να προσβάλλω το κορίτσι, αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια… “Ρε μ@λακ@ του λέω καταλαβαίνεις;” Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Μπήκα στον πειρασμό να μάθω ποια είναι. Όταν έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό. Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα, αλλά δεν θα την παντρευόμουν βέβαια. Αυτός ήθελε παντρειά” εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε σχετική ερώτηση για το αν έχει κλάψει για γυναίκα, ο Απόστολος Γκλέτσος αιφνιδίασε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, καθώς του απάντησε: “Οι άντρες κλαίνε και εγώ κλαίω. Είναι λυτρωτικό το κλάμα. Για γυναίκες δεν έχω κλάψει, αλλά για άντρες”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα