Παρασκευή, 27.05.2022, 9:16 μμ

Αποκλεισμένος δημοσιογράφος – Τρώμε χιόνι για να αντέξουμε το κρύο (βίντεο)

24.01.2022 / 19:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 2

Απίστευτες εικόνες επικρατούν στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς». Εκατοντάδες οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους από τις 11 το πρωί (!) ως αυτή την ώρα.

Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, με τα καύσιμα να τελειώνουν και το σκοτάδι να έχει έρθει, με το χιόνι να πέφτει ακατάπαυστα και το κρύο να είναι τσουχτερό, οι συνθήκες είναι τραγικές.

 Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του δημοσιογράφου, διευθυντή του car&motor.gr Κώστα Φούζα, ο οποίος είναι αποκλεισμένος από τις 11:30 το πρωί ως αυτή την ώρα στην Αττική Οδό.  

«Στις 11:30 το πρωί που πέρασα τα διόδια κανείς δεν σταματούσε τα αυτοκίνητα για έλεγχο, περνούσαν ακόμη και μηχανές, δεν γινόταν κανένας ουσιαστικός έλεγχος, δεν σταματούσαν κανέναν. Δεν έχει περάσει εκχιονιστικό, παραμένω ακόμη μποτιλιαρισμένος στην Αττική Οδό και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εμφανιστεί κανένας, ούτε να ρωτήσει αν υπάρχει πρόβλημα, ούτε αν χρειάζεται κάποιος βοήθεια, ούτε για το παραμικρό.

Τα προβλήματα εν τω μεταξύ αναμένεται να κλιμακωθούν, καθώς υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία σε λίγο θα ξεμείνουν και από καύσιμα. Ο κόσμος κάνει τη σωματική του ανάγκη έξω, ενώ τρώνε χιόνι για να αντέξουν με τη θερμοκρασία και τη νύχτα να έρχεται».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα