Αποκάλυψη Κόρομι: «Παίκτες μετρούσαν πόσο έπρεπε να μείνουν για να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις»

25.02.2022 / 23:49
ka 30

Αποκαλύψεις για την συμμετοχή του στο Survivor έκανε ο Γιώργος Κόρομι, ένα χρόνο μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος μίλησε για το ποσό που έπαιρνε κάθε εβδομάδα αλλά και τη συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή σου στο Survivor, πόσο έχει αλλάξει ζωή σου;

Έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο και χαίρομαι που κατάφερα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Μου έχουν ανοίξει επαγγελματικές πόρτες και απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου, όπως άλλωστε και όλοι όσοι πήραμε μέρος. Εγώ παρέμεινα στο παιχνίδι για επτά μήνες, οπότε ο κόσμος με έζησε σε χαρές, λύπες και εντάσεις. Νιώθει οικεία μαζί μου κι αυτό το εκφράζει όταν με πλησιάζει και μου μιλά.

Τι αποκόμισες από τη συμμετοχή σου στο ριάλιτι επιβίωσης;

Πολύτιμες εμπειρίες! Το δικό μου κίνητρο για να λάβω μέρος ήταν καθαρά αυτό. Εννοείται ότι τα χρήματα με τα οποία αμειβόμασταν ήταν μια πολύ καλή ώθηση, καθώς είμαστε σε lockdown και δεν υπήρχαν δουλειές, αλλά δεν ήταν ο λόγος για να βρίσκομαι εκεί. Θυμάμαι άλλους παίκτες που μετρούσαν την κάθε εβδομάδα που περνούσε και πρόσθεταν τα ποσά. Υπολόγιζαν πόσο έπρεπε να μείνουν για να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις που είχαν έξω από το παιχνίδι. Εγώ δεν σκεφτόμουν έτσι. Οι πρώτες 15 μέρες ήταν δύσκολες, αλλά μετά χάθηκα, με έφαγε το νησί!

Ποιο ήταν το ποσό για τους μαχητές;

«Οι Μαχητές παίρναμε 1000 ευρώ την εβδομάδα καθαρά», αποκάλυψε ο Γιώργος Κόρομι στο περιοδικό «Hello».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα