Απίστευτο: «Ξύλο» στο συμβούλιο της Super League 2

02.03.2023 / 7:32
8A18314D-87DD-4153-8751-24A128F4F3D2-860x583

Έγινε και αυτό! Έπεσαν ψιλές στο συμβούλιο της Λίγκας ανάμεσα στον πρόεδρο του Διαγόρα Ρόδου και αυτόν της Κηφισιάς!Απίστευτες σκηνές στο διοικητικό συμβούλιο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, που μετά από έξι και πλέον ώρες, από τις 12 το το μεσημέρι που ξεκίνησε, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι ισχυροί άνδρες της Κηφισιάς και του Διαγόρα Ρόδου, οι κ.κ. Χρήστος Πρίτσας (πρόεδρος Κηφισιάς) και Χρήστος Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος Διαγόρα) αρχικά λογομάχησαν από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, οι τόνοι στη συνέχεια ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και στο τέλος έφτασαν να έρθουν στα χέρια και να ανταλλάσσουν γροθιές όπως επιβεβαιώνουν παρευρισκόμενοι, πριν προλάβουν να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι! 

Σκηνές που αν μη τι άλλο ντροπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη περισσότερο μάλιστα τη μέρα που η χώρα βρίσκεται σε εθνικό πένθος λόγω της τραγωδίας των Τεμπών. Το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπως είναι φυσικό, οδήγησε και σε ολιγόλεπτη διακοπή του Δ.Σ., πριν τα μέλη του συνεταιρισμού επιστρέψουν στην αίθουσα για να συνεχίσουν. 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο παράγοντες που βρίσκονται σε κοινό “μπλοκ”, εκείνο της ΑΕΚ…

Πρόκειται εξάλλου για ένα Δ.Σ. που δεν έλειψαν οι εντάσεις, με ορισμένους παράγοντες να βρίσκονται εναντίον του προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Λετσουτσάκου για το θέμα των χειρισμών που έχουν γίνει και τα χρήματα που -δεν- έχουν έρθει από το στοίχημα, πλην όμως η πλειοψηφία τάσσεται στο πλευρό του. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα