Απεβίωσε ο Κρητικός Ανδρέας Σκουβάκης-Είχε μεγάλη αγάπη για την Πάτρα

13.09.2021 / 17:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
keri_11_1

Ο Ανδρέας Σκουβάκης, γνήσιος Κρητικός, έζησε για πολλά χρόνια στην Πάτρα όπου και αγάπησε πολύ.Πέρα από την μεγάλη λατρεία για την γενέτειρά του, την Κρήτη, η Πάτρα για τον Ανδρέα Σκουβάκη ήταν βαθιά και αναντικατάστατη. Σε ηλικία 87 ετών άφησε πίσω του τους αγαπημένους του με την υπογραφή ενός εξαιρετικού ανθρώπου.Αγαπητός από τον κόσμο της Πάτρας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κουρνά Χανίων και ήρθε στην Πάτρα το 1966. Κοφτερό μυαλό, πολύ δραστήριος, αεικίνητος, εγκεφαλικός. Κατάφερε μετά από χρόνια να γίνει ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην περιοχή, από τα πιο ηχηρά ονόματα στο χώρο. Η αγάπη του για την Κρήτη, τις ρίζες του, ασίγαστη. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος στο Σύλλογο Κρητών Πάτρας «το Αρκάδι». Και επί της θητείας του, ο Σύλλογος απέκτησε το δικό του ιδιόκτητο χώρο, στην οδό Δοϊράνης.

Ο Ανδρέας Σκουβάκης αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, τις τελευταίες μέρες επιδεινώθηκε η κατάστασή του και μεσάνυχτα Σαββάτου πέθανε.

Η κηδεία του έγινε χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βούντενης. Με τη σύζυγό του Κυριακούλα απέκτησαν τρία παιδιά: Τη Χρυσούλα, την Αντζελα και τον Γιάννη. Ο Ανδρέας Σκουβάκης πρόλαβε να χαρεί και να καμαρώσει και έξι εγγονάκια!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα