Άντζελα Ευριπίδη: Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου

25.03.2021 / 23:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μα 1

Χωρίς κανένα… φόβος και καθόλου άγχος, η Άντζελα Ευριπίδη αποκάλυψε την ηλικία της στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης.

Το μοντέλο ρωτήθηκε και για τις αισθητικές παρεμβάσεις τονίζοντας πως: «Χρησιμοποιώ μη ενέσιμα. Αντί για μπότοξ κάνω βελονισμό».

Στην συνέχεια η Άντζελα Ευριπίδη ανέφερε πως: «Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου. Είχα σκηνοφοβία. Μπροστά από τις κάμερες έτρεμα. Ξαφνικά από το άγχος μου δεν μπορούσα να απαντήσω, είχα ένα σεντόνι και το όνομά μου να με ρωτήσουν δεν θα απαντούσα. Την ώρα που χτενιζόμασταν μας μοίρασαν κάτι φύλλα του τύπου να έχουμε μία άποψη. Εμένα αυτό με έκανε χειρότερα. Δεν το είδα ποτέ. Μετά από μας τα δίνουν πλέον μια μέρα πριν».

Η Άντζελα Ευριπίδη μίλησε και για τον σύντροφό της με τον οποίο συγκατοικεί και εξομολογήθηκε πως εκείνος σιγά – σιγά τη βάζει στη διαδικασία για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γιατί το θέμα του covid το μόνο που δεν σε κάνει είναι να σκεφτείς γάμους, παιδιά, βαφτίσια» είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Ευριπίδη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα