Αντώναρος κατά Γιώργου Τσίπρα: Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους

19.04.2024 / 8:16
antonaros-tsipras-0

Επίθεση στον Γιώργο Tσίπρα με αφορμή τις αιχμές που άφησε σε βάρος του προέδρου του κόμματος για το «θαύμα» κατά τη βάπτισή του, εξαπέλυσε απόψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους» τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Γιώργο Τσίπρα ο οποίος δήλωσε το πρωί ότι «είναι σοκαριστική η αναφορά του Κασσελάκη σε θαύματα».

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάει — και πρέπει να πάει — με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτοακυρώνονται. Δεν έχουμε ανάγκη από άλλους Κατρόυγκαλους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για την ανάδειξή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάει — και πρέπει να πάει — με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο.
Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτοακυρώνονται. Δεν έχουμε ανάγκη από άλλους Κατρόυγκαλους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αρκετοί χρήστες του διαδικτύου όχι μόνο δεν ενστερνίστηκαν τις απόψεις του Ευάγγελου Αντώναρου αλλά του ζήτησαν να σταματήσει να λοιδωρεί τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα