Αντ. Κουναβης: “Ξεκινάμε τη νέα πορεία για την Αχαΐα” – Συγκροτήθηκε η νέα Δ.Ε.Ε.Π. της ΝΔ

13.11.2021 / 20:33
IMG_3414

Συγκροτήθηκε η νέα Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας της ΝΔ . Η ανακοίνωση της αναφέρει:

“Ξεκινάμε δυναμικά, ήταν οι πρώτες κουβέντες του νέου Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας

Αντ. Κουναβης: "Ξεκινάμε τη νέα πορεία για την Αχαΐα" - Συγκροτήθηκε η νέα Δ.Ε.Ε.Π. της ΝΔ 3

Αντώνη Κουνάβη χθες το πρωί(σ.σ. Σάββατο) μιλώντας στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας όπου παρουσίασε τη σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής η οποία έχει :

Α’ Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Κώστας Ρηγόπουλος , Β’ Αντιπρόεδρος Έντζυ Σταματάκη , Γενική Γραμματέας Νατάσα Βαρέλη , Ταμίας Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου , Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας Γιώργος Γραμματίκας , Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα Ρήγας Θανασάς , Υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Φανή Καλαντζή , Υπεύθυνος Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων Νίκος Καρακίτσος , Υπεύθυνος Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Γιώργος Τερζής.

Ο κ. Κουνάβης περίεγραψε τους στόχους της Οργάνωσης , αναλύοντας τις 15 άμεσες προτεραιότητες που έχει αναλάβει υπογραμμίζοντας για την πρώτη ότι πολύ σύντομα η Δ.Ε.Ε.Π. θα έχει τα νέα σύγχρονα – λειτουργικά γραφεία στην Πάτρα. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κουνάβης κάλεσε τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. να συνεχίσουν με μεγαλύτερη δυναμική τη προσπάθειά τους επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα βαθειά Λαϊκό και Πατριωτικό κόμμα ένα κόμμα της Λογικής και της Προόδου το οποίο εκφράζει όλες τις κοινωνικές τάξεις. Ένα κόμμα το οποίο δε κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους Έλληνες το οποίο θα εξακολουθεί να αγωνίζεται για την ευημερία όλου του Ελληνικού Λαού και κάθε Πολίτη ξεχωριστά. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κουνάβης δε παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στα χιλιάδες παλιά και νέα μέλη της Ν.Δ. τα οποία προσήλθαν στις κάλπες και ανέδειξαν την Νέα Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και τους Προέδρους – Συμβούλια των επτά Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων επισημαίνοντας ότι η Δ.Ε.Ε.Π. θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη – προώθηση των προβλημάτων του νομού ενώ θα σταθεί δίπλα στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για μια Ελλάδα ισχυρή και σύγχρονη.

Αντ. Κουναβης: "Ξεκινάμε τη νέα πορεία για την Αχαΐα" - Συγκροτήθηκε η νέα Δ.Ε.Ε.Π. της ΝΔ 4

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π.

«ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΙ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»

 Από μεθαύριο Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 μετά τις 2 το μεσημέρι στο blog της Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και στη σελίδα της στο Facebook τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να βρουν τους 30 τομείς δράσεις και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου όσοι επιθυμούν μέσω link σε έναν από αυτούς.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα