Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος για πανδημία: Φοβόμαστε τον Οκτώβρη και κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα

14.09.2021 / 16:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
5070729

Την ανησυχία του σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας από τον Οκτώβρη και έπειτα, και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, εξέφρασε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Τον Οκτώβρη φοβόμαστε λιγάκι και φοβάμαι βόρεια Ελλάδα. Με ανησύχησαν αυτά που είδα στη Θεσσαλονίκη όπου είδα μεγάλη χαλαρότητα», τόνισε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι το θέμα πλέον είναι η τρίτη δόση. «Το θέμα είναι αν θα πάμε σε ηλικιακό όριο ή χρονικό και ποιος έχει κάνει δόση και πότε, το κοιτάμε για την τρίτη δόση! Είναι θέμα εθνικής επιτροπής εμβολιασμών», σημείωσε προσθέτοντας ότι αυτό σίγουρα δημιουργεί πρόσθετη ένταση στην κοινωνία. 

«Με αυτό το σχήμα θα πάμε σε εκλογές»

Σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό τόνισε ότι η εκτίμησή του είναι πως θα πάμε σε εκλογές με αυτό το σχήμα, εκτός αν υπάρξει κάτι σημαντικό. Επανερχόμενος στους εμβολιασμού επισήμανε ότι πλέον ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού, καθώς ύ δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πείσεις αυτούς που δεν έχουν πειστεί μέχρι σήμερα. «Το πρόβλημα μας είναι οι 60 plus γιατί αυτοί εφόσον νοσήσουν θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας. Αυτοί δε βλέπω να πείθονται. Τα παιδιά δεν είναι πρόβλημα και να νοσήσουν θα το περάσουν! Αν είχαν εμβολιαστεί όλοι οι άνω των 50 δεν θα χρειάζονταν ο εμβολιασμός των παιδιών», υπογράμμισε με νόημα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα