Ανδρέας Μικρούτσικος: Πρωτοφανές ξέσπασμα – «Ε όχι παιδιά, το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια»

11.05.2022 / 19:14
ka 10

Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είχε το πρωί της Τετάρτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αφορμή στάθηκε η παρατήρησή του ότι η Αλβανία θα έπρεπε να είχε περάσει στον τελικό της Eurovision 2022 και το σχόλιο «όχι, όχι» που έκανε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου διαφωνώντας μαζί του.

Αυτό το σχόλιο στάθηκε ικανό για να βγει από τα ρούχα του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είπε σε πολύ έντονο ύφος: «Ζητώ συγγνώμη που έχω αιρετική άποψη και την καταθέτω εδώ στον άμβωνα των γνωμών. Μα είναι δυνατόν;  Συγγνώμη που είμαι μουσικός, συγγνώμη που έχω πάει στην Eurovision. Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Όχι, θα σιωπήσω, ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα».

 «Όχι, δεν θέλω εγώ τώρα! Μέχρι να μάθει το πάνελ ότι εδώ διαξηφίζονται απόψεις, αλλά να τις ακούμε. Δεν έχω ανάγκη το όχι. Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει «Όχι, πάψε, σκάσε»; Ήρεμα λοιπόν! Ήρεμα! Ήρεμα! Γίνεται, όχι τώρα, γίνεται σταθερά. Ε όχι παιδιά! Ή βαβουριάζουμε όλοι ή δεν αφήνουμε άλλο λόγο» συνέχισε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θέλω να μου πεις την άποψή σου. Εγώ δεν είμαι η παρουσιάστρια;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Από τα πεπραγμένα το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια. Είσαι, αλλά από τα πεπραγμένα δεν ξέρω από πού πρέπει να ζητάω άδεια».

Δείτε όσα συνέβησαν

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα