Αναιρέσεις: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ

29.06.2021 / 11:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
IMG_20210626_205540

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μέρα των Αναιρέσεων Πάτρας-Πολιτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Δεκάδες νέοι και νέες βρέθηκαν στην πλατεία Παναχαϊκής το απόγευμα του Σαββάτου δίνοτας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας μετά από έναν περίπου χρόνο lockdown.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την μαζική κεντρική εκδήλωση «Φέρνουμε το μέλλον μας τώρα. Ο ρόλος της κομμουνιστικής αριστεράς για μια νέα αντεπίθεση του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος» με ομιλητές τους Άγγελο Χάγιο και Χρήστο Κοσίνα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ενδιαφέρουσα πολιτική κουβέντα με εποικοδομητικές τοποθετήσεις και ερωτήσεις από νέους αγωνιστές. Η βραδιά συνεχίστηκε με ρεμπέτικο γλέντι από τους ΡΕΜΠΕLUTION. Στο χώρο υπήρχαν θεματικά περίπτερα, βιβλιοπωλείο, έκθεση κόμικς και μπαρ οικονομικής ενίσχυσης.
Συγκρουόμενο με τη λογική της εμπορευματοποίησης και της θυσίας ακόμα και του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας στο βωμό του κέρδους, το εγχείρημα των Αναιρέσεων προτάσσει έναν άλλο τρόπο διασκέδασης, με βάση τις ανάγκες της νεολαίας και των εργαζομένων. Η ανταπόκριση σε αυτές ακριβώς τις ανάγκες είχαν ως αποτέλεσμα την μαζική συμμετοχή στις πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Σαββάτου.
Ανανεώνουμε το ραντεβού για την δεύτερη και πιο δυνατή μέρα των εκδηλώσεων την Κυριακή 4 Ιουλίου στο Νότιο Πάρκο!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα