Αναγνωστοπούλου – Μάρκου: Ερώτηση για το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων

02.12.2020 / 20:44
γκο 4

Μετά την αναφορά που κατέθεσαν από κοινού στις 6.11,η βουλευτήςΑχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου και ο βουλευτής Επικρατείας Βασιλικός Βασίλης, αλλά και την αντίστοιχη κοινοβουλευτική ερώτηση στις 10.11 του βουλευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Μάρκου Κωνσταντίνου, της Σίας Αναγνωστοπούλου και του Βασιλικού Βασίλη, με θέμα το αίτημα των βιβλιοπωλείων να παραμείνουν ανοιχτά την περίοδο του lockdown, η κ. Μενδώνη κατά την πάγια τακτική της απάντησε, πως το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι αναρμόδιο να απαντήσει.

Σε μία περίοδο που ο σύγχρονος Πολιτισμός πλήττεται ανεπανόρθωτα λόγω της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης,σε μία συγκυρία που η κοινωνία στερείται οποιασδήποτε πολιτιστικής δραστηριότητας και την ώρα που σε όλη την Ευρώπη υπάρχει αίτημα  για άνοιγμα  των βιβλιοπωλείων με όλα τα υγειονομικά μέτρα, είναι αδιανόητο η Υπουργός Πολιτισμού να δηλώνει αναρμόδια.

Για πόσο ακόμα κ. Υπουργέ του Πολιτισμού, τα αιτήματα των βιβλιοπωλών και των εκδοτών  θα συνεχίσουν να είναι αόρατα από το κατεξοχήν αρμόδιο υπουργείο; Για πόσο ακόμα κ. Υπουργέ του Πολιτισμούο σύγχρονος Πολιτισμός, οι άνθρωποί του και η επιβίωσή τους, δεν θα άπτονται των αρμοδιοτήτων σας;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα