Ανάδειξη αναδόχου για την ανάπλαση των αποθηκών του ΑΣΟ στην Κ. Αχαΐα

25.05.2022 / 16:25
ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΣΟ

Eυχάριστα στη Κάτω Αχαΐα καθώς σήμερα  αναδέχθηκε η ανάδοχος εταιρεία για την ανάπλαση του κτιρίου Αποθηκών ΑΣΟ και μετατροπή τους σε βιοκλιματικό πολιτιστικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή.

Για την εξέλιξη αυτή εξέδωσε ανακοίνωση και η δημοτική αρχή της Κ. Αχαιας η οποία αναφέρει: «Το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 1,4 εκατ. ευρώ και εφόσον ο διαγωνισμός εξελιχθεί ομαλά αναμένεται να έχει προκύψει ανάδοχος μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022». Με αυτήν τη φράση κατέληγε δελτίο τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαϊας που είχε εκδοθεί στις 13/8/2021.

Σήμερα (25/5/2022) με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου «Ανάπλαση του κτιρίου Αποθηκών ΑΣΟ και μετατροπή τους σε βιοκλιματικό πολιτιστικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου».

Ανάδοχος αναδείχθηκε η «Φωτεινή Μπουσίου Ε.Ε.-Τεχνική ΜΕΛΚΑΤ Ε.Ε.». Η έκπτωση που προσέφερε η αναδειχθείσα ανάδοχος είναι της τάξεως του 25,5% και το συνολικό της προσφοράς είναι 896.045 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα θα ακολουθήσει προσυμβατικός έλεγχος των όρων της σύμβασης και θα ακολουθήσει η πρόσκληση προς την ανάδοχο για υπογραφή της σύμβασης ώστε να ξεκινήσουν οι προβλεπόμενες εργασίες.

«Η μετατροπή των αποθηκών του ΑΣΟ σε πολιτιστικό κέντρο είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της θητείας μας. Η ολοκλήρωση του έργου θα προσθέσει στην Κάτω Αχαΐα μια κρίσιμη αστική υποδομή και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αναβάθμισης της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής της πόλης» ανέφερε σε δήλωσή του ο Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Η ανάδειξη αναδόχου είναι μια κρίσιμη καμπή στην μακρά και κοπιαστική πορεία ωρίμανσης του έργου. Οι αποθήκες του ΑΣΟ είναι ένα από τα μεγάλα μας έργα και κινούμαστε με βάση το σχέδιο και τον προγραμματισμό μας, έως την τελική του ολοκλήρωση» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα