«Άλλος Άνθρωπος»: Γείτονες έστειλαν την Αστυνομία – «Τσακίζουμε τον φασισμό»

11.04.2023 / 22:12
ka 32

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που βρίσκεται πίσω από την Κοινωνική Κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος» και ο οποίος μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους, εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων, προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσω Facebook, υποστηρίζοντας πως γείτονες του έστειλαν, Μεγάλη Τρίτη, τη Δημοτική Αστυνομία για να δουν αν έχει άδεια να μαγειρεύει.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανέφερε: «Πριν από 3 λεπτά ήρθε ένας υπάλληλος της Δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων για καταγγελία που έγινε από ”μερικούς” γειτονιές για ρύπανση και βρώμικα στη Μ Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό, όλα καλά ο άνθρωπος μου είπε ότι είναι όλα πεντακάθαρα και ότι απλά έπρεπε να του δώσω τα στοιχεία μου για να πάρει πίσω και να αποδείξει ότι έκανε την δουλειά του μετά την καταγγελία.

Με ρώτησε βέβαια αν έχω άδεια για να μαγειρεύω, του απάντησα ότι εσύ στο σπίτι σου όταν μαγειρεύεις έχεις άδεια; Μου απάντησε όχι τότε και εγώ δεν τα χρειάζομαι. Τότε του είπα να πει στους «μερικούς γείτονες» ότι επειδή μου τα έκαναν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ να έρθουν να τους δώσω μερικά λόγω Πάσχα και λόγο του ότι είναι και καλοί χριστιανοί και πιστεύουν στην αγάπη.

Καλή ανάσταση στο μίσος που φωλιάζει στην καρδιά σας. Τρόφιμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, απόμαχους της ζωής, ηθοποιούς, καλλιτέχνες άνδρες γυναίκες χωρίς καμία διάκριση πουθενά ούτε σε θρησκεία, ούτε σε επάγγελμα, ούτε σε φύλο, ούτε σε ηλικία, ούτε σε εθνικότητα ούτε πουθενά, τσακίζουμε τον φασισμό μέσα σε οποιαδήποτε καρδιά. Και ας γίνονται τέτοια εμείς συνεχίζουμε αλληλέγγυα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα