Ακρίβεια σε ρεύμα: Δεκάδες οι αιτήσεις στην Πάτρα για την επανασύνδεση

23.01.2022 / 11:14
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 14

Δεκάδες είναι οι αιτήσεις που έχουν γίνει από νοικοκυριά για συμμετοχή στο πρόγραμμα επανασύνδεσης τους που έχει ξεκινήσει ο Δήμος με βάση την σχετική κοινή υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη. 

Το πρόγραμμα αφορά επανασυνδέσεις της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, με την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος, δίνοντας έτσι μία ανάσα σε πολλά νοικοκυριά που εξαιτίας των πενιχρών εισοδημάτων τους αντιμετωπίζουν μόνιμο πρόβλημα με το θέμα αυτό.

Έχει όμως συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, αφορά μόνο τα νοικοκυριά που ήδη τους έχει κοπεί το ρεύμα και είναι σίγουρο ότι κάποια από αυτά θα αποκλειστούν.

Δεν αφορά άλλωστε επιχειρήσεις που και αυτές αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και έχουν γίνει ήδη κάποιες διακοπές από την ΔΕΔΗΕ. Και όλα αυτά σε μία πόλη που είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας της ΔΕΗ με εκείνες της πόλης που έχουν τους μεγαλύτερους αριθμούς συσσωρευμένων χρεών από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα