Παρασκευή, 3.02.2023, 12:32 μμ

Αίγιο: Πάνω από 120 συμπολίτες μας εμβολιαστήκαν από τα στελέχη της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας

30.12.2021 / 9:24
kinitimonadaemvoliasmou-873x432

Προχωρά ο εμβολιασμός στην ύπαιθρο από την Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα της 6ης ΥΠΕ. Τελευταίος της σταθμός η περιοχή Συνοικισμός Αιγίου όπου εμβολιάστηκαν 125 πολίτες

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

“Στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας και συνεργασίας της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αιγιαλείας διεξήχθηκε με επιτυχία, ως προς τον επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι 125 συμπολίτες μας εμβολιάστηκαν από την Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα, η δράση που πραγματοποιήθηκε εχθές στον Συνοικισμό Αιγίου.

Οι πολίτες που προσήλθαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της βροχόπτωσης, εμβολιάστηκαν από την Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα ιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι παρά τη πίεση που δέχονται από την εν γένει δύσκολη υγειονομική κατάσταση, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούν στην ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση.

Με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού του Δήμου Αιγιαλείας ενάντια στον ιό που απειλεί τη ζωή μας, αντίστοιχες δράσεις, σε συνεργασία με την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, θα επαναληφθούν με το νέο έτος έτσι ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν θωρακίζοντας το τοίχος ανοσίας για την προστασία της δημόσιας υγείας.”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα