Αίγιο: Απύρετος ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος – Η αποκάλυψη του dete.gr που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

10.11.2020 / 21:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Ôåëåóôçêå óçìåñá ç ×åéñïôïíéá ôïõ íåïõ Ìçôñïðïëéôç Êáëáâñõôùí êáé Áéãéáëåéá; Éåñùíõìïõ Êáñìá áðï ôïí Áñ÷éåðéóêïðï Éåñùíõìï. Ï íåïò Ìçôñïðïëéôç äéáäå÷èçêå óôïí Ìçôñïðïëéôéêï Èñïíï ôïí ðáñáéôçèåíôá Ìçôñïðïëéôç Áìâñïóéï  ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ

Σε καλή κατάσταση είναι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος που όπως αποκάλυψε πρώτο το dete.gr είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Μητροπολίτης βρίσκεται σε καραντίνα και αναμένεται όταν περάσουν οι μέρες να κάνει το δεύτερο τεστ κορωνοϊού. Εφόσον βγει αρνητικός θα επιστρέψει κανονικά στα ιεραρχικά του καθήκοντα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον δεν είναι εμπύρετος και δεν έχει συμπτώματα του ιού. Ο ίδιος έχει εκφραστεί υπέρ της μάσκας και των μέτρων προστασίας, ενώ όπως ανέφερε το περιβάλλον του θα περάσει την περιπέτεια αυτή με προσευχή και κατάνυξη.

Πάντως παραμένει άγνωστο το πώς κόλλησε τον ιό. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ο Μητροπολίτης δεν σταμάτησε να έχει ανοικτές της πόρτες του προς το κοινό και τους πιστούς.

Οι ίδιοι κύκλοι διαψεύδουν ότι η αιτία μπορεί να βρίσκεται στο ότι κατά την επιστροφή της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής από τη Μητρόπολη Πειραιά στο Αίγιο στις αρχές του μήνα, δεν είχαν τηρηθεί από τους πιστούς και τους ιερείς τα απαιτούμενα μέτρα.

Αξιοσημείωτο είναι τέλος το γεγονός πως από τη στιγμή που νόσησε ο Μητροπολίτης, θα υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό όλοι οι στενοί του συνεργάτες και εργαζόμενοι στην Ιερά Μητρόπολη και το Επισκοπείο, παρά το γεγονός ότι κατ’ εντολήν του όλο τον καιρό τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, δηλαδή χρήση προστατευτικής μάσκας και τήρηση αποστάσεων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα