Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα γίνει με τον Άγγελο και τη Σοφούλα

12.05.2021 / 18:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
AGRIES_MELISSES1

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά ο δεύτερος κύκλος της σειράς εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Κάποιοι ήρωες στο φινάλε θα βρουν τον δρόμο τους ενώ κάποιοι άλλοι θα φύγουν από τη ζωή ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους στο Διαφάνι.

Δύο εξ αυτών είναι η Σοφούλα και ο Άγγελος. Η ιστορία μεταξύ τους δεν έχει ολοκληρωθεί και στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν εξελίξεις.
Στα προηγούμενα είδαμε την κόρη του Τόλια να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε με χαρά την οικογένειά της καθώς ελπίζουν έχει ξεπεράσει οριστικά την δραματική ιστορία με τον Μάνο Βόσκαρη. Η Σοφούλα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω της, να είναι και πάλι χαρούμενη.

Στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στο «Πρωινό», θα δούμε επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα, καθώς ο έρωτας αυτός θα ξαναγεννηθεί. Θα δούμε και μια πρόταση γάμου – έκπληξη που θα γίνει ανοιχτά σε όλη την πλατεία του χωριού. Όλοι χαίρονται με το γεγονός αυτό. Ωστόσο, μένει άγνωστο αν όντως θα υπάρξει γάμος.

in,gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα