Παρασκευή, 30.09.2022, 6:45 μμ

Αυτοί είναι οι άπληστοι του ζωδιακού

28.01.2021 / 16:07
MissSloane_09

Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο με αντιθέσεις. Μας έχουν μάθει ότι η ανιδιοτέλεια είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή, να βάζεις στην άκρη τον εγωισμό και τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές σου.

Αν μπορούσαμε όλοι να αφήσουμε τις προσωπικές επιθυμίες μας για υλικά αγαθά και δίναμε λεφτά στους φτωχούς, ο κόσμος ίσως να ζούσε σε ειρήνη. Από την άλλη, ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία, που μας λέει συνεχώς ότι χρειαζόμαστε περισσότερα. Χρειαζόμαστε περισσότερα λεφτά, χρειαζόμαστε καλύτερο σπίτι σε πιο αναβαθμισμένη περιοχή, ένα καλύτερο αυτοκίνητο, χρειαζόμαστε περισσότερους followers στο Instagram και πάει λέγοντας. Οπότε, ποια είναι η σωστή απάντηση: πλούτος ή γενναιοδωρία; Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε σύμφωνα με αυτό που θα διαλέξεις. Αλλά είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε ότι τα πιο άπληστα ζώδια είναι τα παρακάτω.

Κριός

Είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι με λίγα λόγια τα παιδιά του ζωδιακού. Όταν θέλει κάτι, δίνει κάθε ψήγμα συναισθήματος για να το πετύχει. Σαν ένα παιδί, μπορεί να τρελαθεί άμα δεν πάρει αυτό που θέλει.

Λέων

Δεν υπάρχει άλλο μέρος που προτιμά να είναι πέρα από τη σκηνή, όπου το κοινό μπορεί να τον δοξάζει. Θα κέρδιζε άλλες ερμηνείες μόνο και μόνο για να το πετύχει αυτό. Θέλει όλη την προσοχή πάνω του.

Αιγόκερως

Είναι το πιο μυστήριο από τα ζώδια και η απληστία του δεν εντοπίζεται εύκολα. Θα δουλέψει σκληρά για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Θα περάσει όλο τον πόνο και το βασανιστήριο του κόσμου για να πάρει αυτό που θέλει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα