Αυστραλία – Το καγκουρό τους ευχαρίστησε που το έβγαλαν από λίμνη στην Καμπέρα

22.09.2021 / 8:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
canguro

Τα καγκουρό είναι ιδιαίτερα αγαπητά ζώα στην Αυστραλία – και όχι μόνο- με το συγκεκριμένο να γίνεται viral μετά την περιπέτεια που είχε. Δυο άνδρες το είδαν να είναι τελείως μπερδεμένο αφού είχε βρεθεί μέσα στη φημισμένη λίμνη της Καμπέρα, πρωτεύουσα της χώρας. Ήταν ξημερώματα και οι δυο άνδρες δεν δίστασαν ούτε στιγμή να μπουν στη λίμνη για να βγάλουν το καγκουρό.

Πώς σώθηκε το καγκουρό

Ο Νικ Κράουδερ έβγαλε το παντελόνι του, πήδηξε στη λίμνη Μπέρλι Γκρίφιν, αφού είδε το καγκουρό να υποφέρει και να μην ξέρει πώς να κινηθεί. «Το καημένο καθόταν εκεί τρέμοντας», σημείωσε ο ένας εκ των δύο σωτήρων του ζώου. «Δεν είμαι σίγουρος ότι τα καγκουρό μπορούν να εκφράσουν μια ανάγκη, αλλά φαινόταν ότι ήθελε βοήθεια. Απλώς φαινόταν τόσο λυπημένο».

Οι δυο άνδρες μετέφεραν αγκαλιά το καγκουρό στην στεριά και έτσι αισθάνθηκε ασφαλές. Στο βίντεο που κατέγραψαν περαστικοί φαίνεται ότι το μεγάλο μαρσιποφόρο δέχεται τη βοήθεια χωρίς αντίδραση και όταν πια πάτησε στο έδαφος έδωσε το χέρι του στους άνδρες, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη προς τους διασώστες του.

«Θέλω να πιστεύω ότι έλεγε ευχαριστώ, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μάλλον ήταν λίγο μπερδεμένο», είπε με σεμνότητα ο ένας από τους δύο άνδρες.

Δείτε το βίντεο

"I'm not sure that kangaroos can express a want and a need, but he just looked like he wanted help.When Canberra man…

Posted by ABC Canberra on Monday, September 20, 2021

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα