Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης θα στραφεί κατά του Τσίπρα»

28.02.2023 / 7:25
adonis-georgiadis

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην υπόθεση της παραπομπής του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούσε σε καταστήματα για την τιμή της λαγάνας, ο υπουργός είπε ότι ολόκληρη την ευθύνη για την υπόθεση την έχει ο Αλέξης Τσίπρας, διότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «γέννησε αυτό το τέρας».


Είπε επίσης ότι, έστω και καθυστερημένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορθώς διαγράφει τον βουλευτή Χανίων, αλλά «θα κουραστεί να διαγράψει και τον “πολακισμό” στον ΣΥΡΙΖΑ». «Θα το λουστεί τώρα», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, «διότι, μόλις ο Πολάκης διαγραφεί, θα στραφεί κατά του Τσίπρα, αναμφίβολα – και μαζί όσοι τον υποστηρίζουν».


«Όταν είδα την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, μου ήρθε στο μυαλό το σύνθημα “αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, συγκρίνοντας τα γραφόμενα του Κρητικού πολιτικού με νοοτροπίες φασιστικού χαρακτήρα.


Στρέφοντας ξανά τα «βέλη» του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός είπε ότι άλλωστε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας υποδαυλίζει τον «πολακισμό» εντός του ΣΥΡΙΖΑ, φέροντας ως παράδειγμα την υπόθεση του Νίκου Παππά, κι εξηγώντας ότι ουσιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας υπονοεί ότι οι δικαστές που καταδίκασαν τον Νίκο Παππά στο ειδικό δικαστήριο ήταν «πιασμένοι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα