Έρχεται στην Πάτρα ο STAN για το City in Action – Η συναυλία στο Νότιο Πάρκο (φωτό)

26.05.2023 / 20:53
ka 88

Της Δήμητρας Μπαλαφούτη

Mια μοναδική συναυλία με έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φετινού City in Action! Ο Σταν Αντιπαριώτης ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, έχοντας  δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση, το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 20:30, θα βρίσκεται στην Πάτρα στο Νότιο Πάρκο για ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ χορό και τραγούδι! Ένα δίωρο με τον αγαπημένο μας τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργό που θα διασκεδάσουμε κι… «Όπου βγει»!

Σε περιμένουμε στην Πάτρα…

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές, που με σκέφτηκαν για κάτι τόσο όμορφο. Είναι πολύ όμορφο να τραγουδά κανείς σε ένα τόσο μεγάλο κοινό και πόσο μάλλον σε μια πόλη όπως είναι η Πάτρα, την οποία αγαπώ ιδιαίτερα και έχω ζήσει κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου εκεί. Θα πω τραγούδια που μου αρέσουν, τραγούδια που έχω γράψει , που έχει αγαπήσει ο κόσμος! Θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα περάσουμε ένα πολύ ωραίο live μαζί αγκαλιά…

Πως περνάς αυτή την περίοδο;

Δημιουργικά! Ετοιμάζω πολλά τραγούδια στο στούντιο, έρχονται πολλά όμορφα πράγματα. Ήδη έχω κυκλοφορήσει κάποια από τα τραγούδια  τα οποία ήθελα να βάλω σε αυτό το δίσκο, που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα που μας έρχεται. Γενικά ετοιμάζω τόσα πολλά πράγματα που ότι κι αν πω θα αδικήσω τα υπόλοιπα. Ο κόσμος θα τα δει και θα τα ακούσει κι εύχομαι να τα αγαπήσει όπως και τα προηγούμενα!

Ο κόσμος σε έχει αγκαλιάσει…

Επέλεξα να κάνω αυτό που αγαπούσα στη ζωή μου! Να κάνω μουσική, να τραγουδάω και να διασκεδάζω τον κόσμο. Από εκεί και πέρα ο κόσμος το αγάπησε και είμαι πάρα πολύ τυχερός γι ’αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια παίρνω τόσο πολλή αγάπη, που ειλικρινά αν δε το εκλάμβανα αυτό δε ξέρω πως θα μπορούσε να ήταν η ζωή μου διαφορετικά!

Έρχεται στην Πάτρα ο STAN για το City in Action - Η συναυλία στο Νότιο Πάρκο (φωτό) 3

Υπάρχει άγχος για την επόμενη μέρα;

Νομίζω ότι αυτό που πρέπει κάθε καλλιτέχνης να έχει όταν μπαίνει σε αυτό το στίβο   της μουσικής είναι να κάνει πράγματα που τον κάνουν να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του και με την ψυχή του κι αν το κάνει πραγματικά αυτό με όλη  του την καρδιά, χωρίς να σκέφτεται αν αυτό που κάνει θα πετύχει ή όχι , νομίζω ο κόσμος αυτό το αντιλαμβάνεται! Κι όσο περνούν τα χρόνια όσο πιο αληθινός είσαι με τον κόσμο , τόσο πιο αγαπητός γίνεσαι…

Όταν γράφεις ένα τραγούδι , έχεις ήδη σκεφτεί ποιος καλλιτέχνης θα το ερμηνεύσει;

Όταν για παράδειγμα έγραψα το «Μόνη καρδιά» της Πέγκυ Ζήνα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι αυτό το τραγούδι πρέπει να το τραγουδήσει μόνο η Πέγκυ! Με πηγαίνει η καρδιά μου, το ένστικτό μου και η φωνούλα μέσα μου!

Προτείνεσαι για τα  Mad Video Music Awards 2023,  ως καλύτερος ποπ άνδρας καλλιτέχνης…

Επειδή μεγάλωσα με τα Mad, ονειρευόμουν κάποια στιγμή να πάω εκεί και να το δω από κοντά, γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί της επαρχίας, οπότε όταν πήγα πρώτη φορά μου φάνηκε ονειρικό. Τώρα περίπου μετά από δέκα χρόνια έχουμε γίνει οικογένεια, έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή.

Πίστευες ότι θα έφθανες εδώ που είσαι σήμερα;

Νομίζω ότι το ένα έφερε το άλλο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό , ειδικά για τους νέους αναγνώστες της εφημερίδας, ειδικά όταν είναι σε νεαρή ηλικία , να μπορούν όσο περισσότερο γίνεται να κάνουν «manifest»! Να μπορούν δηλαδή να φανταστούν πως θα είναι το μέλλον  τους σε 10,15,20 χρόνια, αλλά να το βιώνουν με τέτοιο τρόπο που να μπορούν να το ζήσουν πριν καν συμβεί! Όταν το κάνεις αυτό και το φανταστείς σε μικρή ηλικία μπορείς να βγεις και να κατακτήσεις το στόχο σου! Για εμένα ήταν όνειρό μου να ασχοληθώ με τη μουσική! Όσο περισσότερο δουλεύει κανείς κατακτά το στόχο του, σίγουρα ήμουν και τυχερός, γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το  timing!

Έρχεται στην Πάτρα ο STAN για το City in Action - Η συναυλία στο Νότιο Πάρκο (φωτό) 4

Υπάρχει χρόνος να μιλάς με το κοινό μέσω των social media;

Είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς σε όλα αυτά τα μηνύματα! Θέλω να είμαι όσο πιο κοντά μπορώ με το κοινό, γιατί εκείνοι  θρέφουν τη φωτιά που υπάρχει ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το κοινό. Πρέπει να είσαι αληθινός, ο κόσμος θα σε ακολουθήσει για το ποιος είσαι , αν δεν αγαπήσουν τον άνθρωπο δε θα αγαπήσουν και τη μουσική του.

Υπάρχουν στόχοι και όνειρα;

Οι στόχοι μπαίνουν στην αρχή της χρονιάς και προσπαθώ να δω στο εξάμηνο τι έχω καταφέρει!Είμαι πολύ σκληρός κριτής του εαυτού μου κι εύχομαι κάποια στιγμή να το ελαττώσω για να μπορώ να ξεκουράζομαι λίγο καλύτερα τα βράδια!

Τα επόμενα σχέδιά σου;

Έχουμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία , να κυκλοφορήσουν τα νέα μου τραγούδια, να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά τα ήδη υπάρχοντα, θα κυκλοφορήσω άλλα τέσσερα-πέντε τραγούδια μέσα στο καλοκαίρι με έναν ολοκληρωμένο μουσικό δίσκο! Έχω ετοιμάσει ένα βίντεο-κλιπ που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα που μας έρχεται και είναι γυρισμένο στο Σικάγο και γενικά πολλά ωραία πράγματα που ανυπομονώ να μοιραστώ με τον κόσμο!

Ένα μήνυμα για τους Πατρινούς θαυμαστές σου;

Ανυπομονώ να βρεθώ κοντά σας, θα περάσουμε τέλεια , το πάρτι θα είναι ξέφρενο! Φορέστε τα καλύτερά σας ρούχα  και να διασκεδάσουμε παρέα σε ένα υπέροχο live!

(Η συνέντευξη είχε δημοσιευτεί στον “Κόσμο’).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα