Αναστ. Κανελλόπουλος: Ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

23.04.2023 / 11:32
6e7c5c67-b3d1-46ce-a50a-609902d2b8e1

Ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», δήλωσε πως δεν έχει συζητηθεί καμία συνεργασία με το κόμμα των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου στις εκλογές, ενώ δήλωσε και ότι ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε ζητήσαμε ούτε μας ζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου», είπε.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος δήλωσε πως συζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα του Κασιδιάρη, με ανάληψη της προεδρίας από μεριάς του πρώην αντιεισαγγελέα. Ωστόσο, όπως είπε, επειδή «υπήρξε σχέδιο συνομωτικό» στο οποίο συμμετείχαν «πρώτης γραμμής κυβερνητικά στελέχη… Περιμέναμε πώς θα εξελιχθεί το σχέδιο αυτό».

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως το κόμμα του Κασιδιάρη δεν μπορεί να συγχέεται με τη Χρυσή Αυγή γιατί «πρόκειται για κόμμα που ιδρύθηκε το 2020 και πρέπει να κρίνεται για τα χρόνια που υφίσταται». Παράλληλα, είπε ότι «σήμερα σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη υπήρξαν κομμουνιστές».

Ο πρώην δικαστικός είχε αναλάβει πρόεδρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες», προτού ζητήσει την επανενεργοποίηση του κόμματός του «ΕΑΝ», από τον Άρειο Πάγο, μπροστά στον κίνδυνο αποκλεισμού από τις εκλογές.

«Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Κασιδιάρη – Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεώ του, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος σχολίασε πως υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος πρέπει να θεωρείται αθώος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα