Εκδικάστηκε η υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων των 8 παλιών ποδοσφαιριστών, ξεμπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός της ΠΑΕ Παναχαική

03.02.2023 / 13:17
b2ap3_large_A2D4EF17-02C2-4200-9A3C-3A321F5D314B-860x484

Εκδικάστηκε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλει 8 παλιοί ποδοσφαιριστές που έχουν επιδικάσει προσφυγές κατά της ΠΑΕ Παναχαική.

Οι παίκτες ήταν οι Ρόκας, Πινδώνης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Χούσα, Παπανικολάου, Μπαντάς και Γκουζιώτης.

Η ΠΑΕ Παναχαική εκπροσωπήθηκε από τον νομικό σύμβουλο Αργύρη Λίβα ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λευτέρης Καρφάκης.

Τους οκτώ παίκτες εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος Γιώργος Παναγόπουλος.

Η ΠΑΕ Παναχαική υποστήριξε ότι οι προσφυγές δεν πρέπει να γίνουν δεκτές αφού είναι άλλη ΠΑΕ ενώ ζήτησε να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός της ΠΑΕ που είχε μπλοκαριστεί από την προσωρινή απόφαση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων.

Ο νομικός σύμβουλος των 8 παικτών συναίνεσε να ξεμπλοκαριστεί ο λογαριασμός αλλά ζήτησε να συνεχιστεί η δέσμευση της εγγυητικής επιστολής ώστε αν δικαιωθούν οι παίκτες του να προχωρήσουν σε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.

Η πρόεδρος του Ειρηνοδικείου άκουσε τις απόψεις των δυο πλευρών, ανακοίνωσε ότι ξεμπλοκάρεται ο λογαριασμός της ΠΑΕ που είχε μπλοκαριστεί και δεν μπορούσε τις τελευταίες ημέρες να κινηθεί ενώ μέσα υπάρχει ένα χρηματικό ποσό για υποχρεώσεις της ομάδας ενώ διατήρησε την δέσμευση της εγγυητικής αφού αυτό απαιτούσε ο νομικός σύμβουλος των παικτών Γιώργος Παναγόπουλος ώστε να μην μπορεί κάποιος άλλος μέχρι την έκδοση της απόφασης να διεκδικήσει χρήματα από την εγγυητική επιστολή.

Η απόφαση αναμένεται προς το τέλος Φεβρουαρίου.

Aλέξης Διγενής

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα