Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου

03.01.2023 / 7:11
zodia-3-1068x712

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι καταστάσεις σάς πιέζουν και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε να λύσετε απρόσμενα προβλήματα με μεγάλη δυσκολία. Συζητήσεις χωρίς προβλήματα και συνεννόηση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία χωρίς να εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δίνετε έμφαση στα θέλω σας και αδιαφορείτε για πιθανές πισώπλατες δολοπλοκίες. Αποφασίζετε για οριστικές καταλήξεις σε θέματα που αισθάνεστε αδικημένοι. Σκέψεις για πρόοδο και εξέλιξη με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αρχή νέας σχέσης με έντονα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ρίχνετε το βάρος στην καλυτέρευση των διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, ασχολείστε με την οργάνωση και τον προγραμματισμό των καταστάσεων. Αμφιβολίες και καχυποψίες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ανοίγονται με άτομο με το οποίο έχουν κοινά θέλω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εκφράζεστε με συναισθήματα αγάπης στο κοντινό σας περιβάλλον και εισπράττετε ανταπόκριση. Στα επαγγελματικά, μεθοδικότητα και διπλωματία οι άμυνές σας. Αντιδράσεις και πολλά παράπονα από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ξαφνικό γεγονός προκαλεί νέες ερωτικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Σκέψεις για ριζικές αλλαγές αγνοώντας τις συνέπειες που πιθανόν να προκύψουν. Στα επαγγελματικά, κινήσεις για να βελτιώσετε της συναδελφικές σχέσεις και όχι μόνο. Σημαντικές συζητήσεις αλλάζουν τα δεδομένα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν χάνουν άλλο χρόνο και προχωράνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, ειδήσεις που προκαλούν απογοήτευση. Κάνετε προσπάθειες να μην παρεκτραπούν τα πράγματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νευρικότητα για αποτυχημένες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Απολαμβάνετε στιγμές χωρίς προβλήματα και έχετε ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά, αποφύγετε αποφάσεις που σας φέρνουν σε δίλημμα. Συναισθηματική και ερωτική έκρηξη προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίζουν απροκάλυπτα το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος απογοήτευσης και σημαντικές απώλειας. Στα επαγγελματικά, αλλάζετε τακτική για να αποφύγετε προβλήματα. Συζητήσεις με στόχο την αποφόρτιση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, συζητήσεις για πιθανές ανατρεπτικές και ευχάριστες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Επιστροφή στην κανονικότητα και την καθημερινή ρουτίνα. Στα επαγγελματικά, σας προκαλεί εκνευρισμό η κακή επικοινωνία. Απομακρύνεστε και φέρνετε σε δύσκολη θέση το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, προσπάθειες για επανασύνδεση με κάθε τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Συζητήσεις, προτάσεις και συμφωνίες που αφορούν στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, δεν αρκούν οι προσπάθειες για θετικό αποτέλεσμα. Νιώθετε τύψεις και ενοχές για άστοχες κινήσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι με θάρρος και θράσος ρισκάρουν και εκφράζουν τα θέλω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Βρίσκεστε σε θέση να βοηθήσετε ή να σαμποτάρετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις προτάσεις, κάνετε δεύτερες σκέψεις πριν από τις αποφάσεις. Ρομαντική επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απομακρύνονται από παρελθοντικές σκέψεις και ζουν εφήμερες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αλλάζετε προτεραιότητες και αδιαφορείτε για τις ανάγκες των άλλων. Στα επαγγελματικά, επιπόλαια λάθη προκαλούν μικρές αναταραχές. Εκφράζετε τα ειλικρινή συναισθήματά σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ακούν τις συμβουλές που θεωρούν χρήσιμες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα